Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende eski aracıma yapmıştım bu uygulamayı fotoları telden cektiğim için iyi çıkmamış normalde cok canlı yanıyordu
Bu da arabam keşke megane'ı alırken satmasaydım
Yağ göstergesi orjinal hocam üst kasalarda olmadığı için onu değiştiremedim
Arabada cok emek vardı orjinaldi benzinliydi kedi gibi gidiyodu bakımları 5000 km de yapılıyodu ben 4000 km de yaptırıyodum çok rahat 180-190 görüyordu ama havalanacak gibi oluyodu talihsiz bi kazadan sonra arabadan soğudum daha güvenli bir model tercih etmek lazım deyip megane 2 Dyn. aldım ama hala arıyorum R-9u
Yağ göstergesi orjinal hocam üst kasalarda olmadığı için onu değiştiremedim
Arabada cok emek vardı orjinaldi benzinliydi kedi gibi gidiyodu bakımları 5000 km de yapılıyodu ben 4000 km de yaptırıyodum çok rahat 180-190 görüyordu ama havalanacak gibi oluyodu talihsiz bi kazadan sonra arabadan soğudum daha güvenli bir model tercih etmek lazım deyip megane 2 Dyn. aldım ama hala arıyorum R-9u
ibrenin titremesi km halatından kaynaklanır km'ci bakar değişmesi gerekiyorsa değiştirir sağlamsa yağlayıp sorunu düzeltir kaputu açtığınızda şanzımana giren siyah ince bi hortum göreceksiniz o km teli