Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben göstergeleri komple çıkartıp altına şerit ledlerden döşemiştim. ama şimdi devir göstergesinin yarısı ve benzin göstergesi altındaki yanmıyor. söküp yerine yeşilini yapmayı düşünüyorum. mavi de ibreler görünmüyordu. birde ibreler için tam altına bağlandığı yere smd led denilen malzemeyi düşünüyorum. ne zaman yaparım bilemem
Canlı olmamasının sebebi büyük ihtimal 3w beyaz ampul kullandınız ondan.Benim yaptıklarım led ampuldü ama bir zaman sonra sönmeye başladılar.Tavsiyem şerit led yapmanız.Ben yaptım konusuda 9 bölümünde mevcut, gayet iyi aydınlatıyor şu an.
Canlı olmamasının sebebi büyük ihtimal 3w beyaz ampul kullandınız ondan.Benim yaptıklarım led ampuldü ama bir zaman sonra sönmeye başladılar.Tavsiyem şerit led yapmanız.Ben yaptım konusuda 9 bölümünde mevcut, gayet iyi aydınlatıyor şu an.
arkadaşlar alttaki sitede bulunan çalışmada yeşil ledleri anladımda. ibrelerde kullanılan kırmızı ledi nereye takıyor. ibrenin tam da dibine mi acaba. birde o kırmızı led direk çalışır mı paralel bir direnç gerekir mi?
Ben beyaz kullandım turkuaz görüntü almak için.Fotoğrafta dikkat edin, km ibresinin takıldığı iğnenin yanında mantar led var.İbrenin canlı olmasının sebebi o mantar led.
Ben beyaz kullandım turkuaz görüntü almak için.Fotoğrafta dikkat edin, km ibresinin takıldığı iğnenin yanında mantar led var.İbrenin canlı olmasının sebebi o mantar led.
anladıım. peki o mantar ledin elektriğini direk yeşil şerit ledden mi aldın yoksa araya direnç vs taktın mı. sanırım ledi tutturmak için deldin ve japonla mı tutturdun yoksa sıcak silikonla mı
anladıım. peki o mantar ledin elektriğini direk yeşil şerit ledden mi aldın yoksa araya direnç vs taktın mı. sanırım ledi tutturmak için deldin ve japonla mı tutturdun yoksa sıcak silikonla mı
Abi çalışmayı ben yapmadım fakat kendi çalışlmamda direnç kullanmadım.Bu çalışmayı yapan arkadaş direnç kullanmıştı galiba.Mantar ledin çapında delik açıldığında tam oturabilir diye düşünüyorum.Olmazsa japon en mantıklısı.
Abi çalışmayı ben yapmadım fakat kendi çalışlmamda direnç kullanmadım.Bu çalışmayı yapan arkadaş direnç kullanmıştı galiba.Mantar ledin çapında delik açıldığında tam oturabilir diye düşünüyorum.Olmazsa japon en mantıklısı.
sen direnç kullanmadığına göre sorun yok yani. hafta içi tamponları boyayıp ,hafta sonuda buna el atacağım. maviye veda yeşile merhaba. he birde şu düğmelerde kullanılan ışıklar varya. ( cam açma kapamalar, merkezi kilit, kalorifer düğmesi ve meşhur üçlü düğmelerde t5 ampul kullanılmış. bunları yeşile nasıl çeviririz ucuzundan. fikrin var mı