Renault 5'lere Kafam Kilit

Eski bir 1.4 campus kullanıcısıyım.. Türkiyenin tek R5 Campusunun sahibiydim bir aralar :) Değişik bir arabadır o, istemeye istemeye sattım bilen bilir. Kalkışta benim diyen araba duramaz önünde 1-2-3 120 der. Tabi bu söylediklerim benimkisi için geçerliydi emsali olmadığından bilemiyoruz başkaları nasıldır. Zevkli bir arabadır. Ben 3 ay sanayide yattım onun için 5 binlira para harcadım:) zevk meselesi. konyada bordo flash var keyfekeder bi satıcı benim arabayla beraber satışa çıkmıştı. Oda 1.4 .. 7 bin lira istiyo düşünün derim..

İşte Benim Eski Yavru

4882.jpg

4885.jpg

Maşallah güzelmiş aracın :) Mini şekli olmuş : d tavan

2 senedir keyifle biniyorum. Açıkçası R5 ailemizin değerli bir üyesi gibi içi cliodan geniş parçası ucuz ve aksaray oto stop ta var. Biraz uğraşırım diyorsan inan yolda bırakmaz ben keyfe keder masraf yaptım hafta sonu keyfe keder biniyorum... sıfır aracım var o keyfi vermiyor.. ve çokda seviyorum.Ayrıca forumdaki R5 kullanıcıları çok keyifli arkadaşlar yardımcı oluyoruz birbirimize ilk defa İstanbul buluşması yaptık çok makara geçti... Tavsiye ederim bir tutkudur... yaşaman lazım...

​senin araç başka plakayla bayandan 5000 tl ye satılık

ohoo faruk abi :) r5'in tadını binmeden anlayamazsın ;)

Valla Can ım ben çok memnunum en son olarak platin buji meksefe yağ yağ filtresi 4 lastik fren ayarlarını yaptırıp birde bor power koydum 10 numara roket roket ben dahada çok seviyorum biliyorsun kısacası R5 çocuk gibi bakımlarını zamanında ve sağlam ustada yaptırırsan değmen keyfine en son 150 civarı bastım çok memnunum.

az yakmıyor az yakar çok kaçar diyen halt etmiş :D

merhaba hoşgeldiniz :) araç benimkinde LPG var gayet az yakıyor sizin araç niye çok yakıyor aacaba?

ben hakan şimdi anladınmı neden çok yakıyor :)

Geri