Renault 5'lere Kafam Kilit

Valla abi geçen sene bu vakitlerden beri gün sayıyorum ehliyet için 1 sene öyle böyle geçti geriye tam 1 sene kaldı Allah izin verirse ölmez sağ kalırsak alcam ehliyeti ama zaman öyle bir deliriyorum ki abi sorma gitsin o derece yani hehehehehehe
Eğer yaşın ay gün olarak felan tutarsa , okullar açıkken yazılırsın 2 Temmuzda sınav temmuz sonuna doğru kağıdı alırsın eline ben öyle yapmadım pişmanım :(

Eğer yaşın ay gün olarak felan tutarsa , okullar açıkken yazılırsın 2 Temmuzda sınav temmuz sonuna doğru kağıdı alırsın eline ben öyle yapmadım pişmanım :(

10 mayıs 2012 de tutuyor işte tam o tarihte yazılacam Allah izin verirse temmuz ağustos gibi alırım duruma göre...:eyv

var mı tr de bilmiyorum :S ama 1.7 al, büyük her zaman iyidir :D

1.7 baccaradır bulamazsın çok zor

kardeşim bende 1100üde var 1400üde en iyisi 1.4 bulabilirsen al çekişide iyi gidişide yakıtıda ;)
1100cc bayırlarda çok kötü düzde fena değil 1.1 olmasına rağmen çok iyi gidiyor :) yakıt olarakta uzun yolda 1.4 daha az şehir içi 2side aynı gibi geldi bana
valla bakımlarını yapıyorum hep yapmadığım zaman evet sorunlarla karşılaşıyorum ama bakımlarını eksiksiz olarak tamamen kontrol edersen tek marşla istanbuldan antalyaya git ;) sıkıntı yapmaz. yakıtları az dıştan küçük olduğuna bakma içi çok geniş helede arka koltukları felanda yatıyor birşey koyacağın zaman getzten felan tek kapılı bütün arabalardan geniştir içi iddaasına girerim :) şahin fiyatına en önemlisi ;)

Kadir, bulursan hemen aldır pedere bi R5 bende bindim bir ay kadar çok sevmiştim arabayı biraz hararet sonunu vardı ama o kadar kusur kadı kızında da olur:D ikinci fanla çözmüştü sorunu sahibi 1.4 al sizin oralarda rampa çok kalma rampanın yarısında...:D

1.7 baccaradır bulamazsın çok zor

kardeşim bende 1100üde var 1400üde en iyisi 1.4 bulabilirsen al çekişide iyi gidişide yakıtıda ;)
1100cc bayırlarda çok kötü düzde fena değil 1.1 olmasına rağmen çok iyi gidiyor :) yakıt olarakta uzun yolda 1.4 daha az şehir içi 2side aynı gibi geldi bana
valla bakımlarını yapıyorum hep yapmadığım zaman evet sorunlarla karşılaşıyorum ama bakımlarını eksiksiz olarak tamamen kontrol edersen tek marşla istanbuldan antalyaya git ;) sıkıntı yapmaz. yakıtları az dıştan küçük olduğuna bakma içi çok geniş helede arka koltukları felanda yatıyor birşey koyacağın zaman getzten felan tek kapılı bütün arabalardan geniştir içi iddaasına girerim :) şahin fiyatına en önemlisi ;)
1.7 de gözüm yok zaten abi :D Benim tahminimce broadwayden farkı yoktur :) Benim dışıyla problemim yok , çok seviyorum :)

Kadir, bulursan hemen aldır pedere bi R5 bende bindim bir ay kadar çok sevmiştim arabayı biraz hararet sonunu vardı ama o kadar kusur kadı kızında da olur:D ikinci fanla çözmüştü sorunu sahibi 1.4 al sizin oralarda rampa çok kalma rampanın yarısında...:D
Rampanın yarısında durup bizi rezil ederse olmaz işte :D 1. viteste olsun çıkar sanırım , yoksa çıkmaz mı abi ?

çıkar çıkar 1100cc olsada çıkar bırakmaz ama işte rampayı 1.vitesle çıkmak var bide 2. 3. vitesle çıkmak var :) bide yakıtını düşün o yüzden 1400cc daha iyi olur senin için ;) içi broadwayden geniş bu arada :) evet zaten 1400ccleri broadway motorlu bide kasa daha hafif dolasıyla daha iyi gidiyor

Böyle şansızlık olmaz :( Bir R-5'e sahiplendim Havza'da ( Zaten 1 tane varda ) oda takla atmış Amasya Tokat arası bir yolda
1100 motorla nasıl attı anlamadım ya hadi neyse :( Sahibi öldü Allah rahmet eylesin ..

Hala Kilitmi Kafa Kadir Yok Mu Bir Çilingir hehe hehe hehe

Geri