Renault 5'lere Kafam Kilit

Ehliyet aldığı zaman bizim Yiğitalp'e ilk araç olarak düşünüyorum bu R5 lerden...:eyv
Havza'da bir tane var R-5 :) Hastayım arabaya adamdan bir gün içini felan incelemek için isteyecem :) Arkadaşlarım var R-5e binilir mi diyor :mad: ben tam tersini düşünüyorum keyifli araç baba arabasına mahkum olmaktan iyidir :D

Kendi arabama Gönlüm ne isterse ondan yaparım bakarım keyfime :)

R-19 ve R-9'a
- Far karartma yasak
- Performans egzoz yasak
- Filtre yasak
- Laguna lip yasak
- Cam filmi yasak

Parasını ben ödeyecem diyom adam stokcu arkadaş dinlemiyor :D

Yeğenim sen megane coupe diye tutturheheşöyle metalik alev kırmızısı yakışırrr:eyv

Eyvallah sağolasın abi,de eğer R 5 alırsak sabah akşam,gece gündüz paso gezecem affetmeyecem valla...:D

kadir senin kafa fena kilitlenmiş gel lfs de saplıyım sana :D

Ehliyet aldığı zaman bizim Yiğitalp'e ilk araç olarak düşünüyorum bu R5 lerden...:eyv

kafa ehliyete kilit zaten alınca kilit açılır :D

Bak Ya Verem Ehliyet Yeğenim Bende Fazla Zaten hehe hehe hehe

Valla abi geçen sene bu vakitlerden beri gün sayıyorum ehliyet için 1 sene öyle böyle geçti geriye tam 1 sene kaldı Allah izin verirse ölmez sağ kalırsak alcam ehliyeti ama zaman öyle bir deliriyorum ki abi sorma gitsin o derece yani hehehehehehe

Valla abi geçen sene bu vakitlerden beri gün sayıyorum ehliyet için 1 sene öyle böyle geçti geriye tam 1 sene kaldı Allah izin verirse ölmez sağ kalırsak alcam ehliyeti ama zaman öyle bir deliriyorum ki abi sorma gitsin o derece yani hehehehehehe

Vay Kardeşim Vay Hadi Hayırlısı Çoğu Gitti Azi Kaldi Seher Saymaya Devam hehe hehe hehe

Geri