Renault 5'lere Kafam Kilit

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bir zamanlar R-5 i olanlara , R-5 e binmiş olanlara soruyorum nasıldır bu R-5 ler :)
Bana 1.100 cc modeli lazım :) 1.4 de olur yadırgamam :D
1100 motorlularının gidişi nasıl yakıtı hiç yakmaz diye düşünüyorum :)

Sahibinden.com da fiyatlara bakıyorumda fiyatları çok uçuk gibi ( Bazıları )

Bende alayım bir Reno 5 de kurtuluyum şu baba arabasından :D Gerçekten özgürlüğünüz kısıtlanıyor , istediğinizi yapamıyorsunuz .

Benim çok hoşuma gidiyor kanım kaynıyor R-5 e :) , Hadi bana r-5 in olumlu olumsuz yanlarını söyleyi verin :) ( Küçük oluşundan bahsetmeyiniz :D Ben ona her türlü kabulüm ) İlerde mesleğim olunca satmam koleksiyonluk araba mis gibi :)

Çoook uzun yıllar önceydiheheAnkara'da bir arkadaşımdan ödünç almıştım hey gidi günler yawww:(önce boyu posu korkuttu beni:naberama ne bileyim işte bir şeye kanı ısınır ya adamın kontağı çevirir çevirmez o sıcaklığı hissetmiştim:)yengeniz duymasın karlı bir Ankara gününde manitayı attık 5'e:halaynereye gidelim derken Elmadağda dağ evi var oraya basalım dedik:cool:müzik sistemi harikaydı yol tutuşu özellikle tırmanışı(zincir bile takmadan çoktığım)Elmadağ çıkışımız hayran bırakmıştı beni kendine.İşte böyle ufak bir anımız var kendileriyle:halayama kaç cc'ydi neydi ne yakar bilemiyorum ama emek verilip bakımları vs yapılırsa harika bir makina gibi birde tipi gerçekten çok hoş:eyvİnşallah temiz bir 5 alırsın ve fotolarını paylaşırsın en kısa zamanda bizlerle:byby

Çoook uzun yıllar önceydiheheAnkara'da bir arkadaşımdan ödünç almıştım hey gidi günler yawww:(önce boyu posu korkuttu beni:naberama ne bileyim işte bir şeye kanı ısınır ya adamın kontağı çevirir çevirmez o sıcaklığı hissetmiştim:)yengeniz duymasın karlı bir Ankara gününde manitayı attık 5'e:halaynereye gidelim derken Elmadağda dağ evi var oraya basalım dedik:cool:müzik sistemi harikaydı yol tutuşu özellikle tırmanışı(zincir bile takmadan çoktığım)Elmadağ çıkışımız hayran bırakmıştı beni kendine.İşte böyle ufak bir anımız var kendileriyle:halayama kaç cc'ydi neydi ne yakar bilemiyorum ama emek verilip bakımları vs yapılırsa harika bir makina gibi birde tipi gerçekten çok hoş:eyvİnşallah temiz bir 5 alırsın ve fotolarını paylaşırsın en kısa zamanda bizlerle:byby
Çok sempatik bir tipi var R-5'in :) Teşekkür ederim abi Tırmanışını öğrenmem bile iyi oldu burası aynı Ankara İklimi gibi :)

Alırsan 1.4 olanını al kardeşim,1.1 motorlular hem çok yakıyor hem gitmiyor...

Alırsan 1.4 olanını al kardeşim,1.1 motorlular hem çok yakıyor hem gitmiyor...
Teşekkürler abi , eli yüzü düzgün bir 5 e rastlasak iyi olacak :)

Ehliyet aldığı zaman bizim Yiğitalp'e ilk araç olarak düşünüyorum bu R5 lerden...:eyv

Ne 5 i ya Anadola bile razıyım...:D

Geri