Renault 5 Tarihçe

2.0 İDE & F7R Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
farin ne anlama geldigini bilmiyorum ama 2 arabada temiz duruyor...

Güncel diyelim yokmu artıran :)

Seçenek çok karar vermek zor.. duygusal davranmamak lazım... :D

bunların çoğunu yapan, meşhur bir ınsan olur... nasıl meşhur bilmem..şansına kalmış....:cool:

İHSAN SABRİ DÖNMEZ
ANKARA
MEGANE II DYNAMİQUE

2004 1.6 16V

cam çıtalarındaki kromlar haricinde full stock :) şimdilik :D

20120909100721.jpg
20120909100811.jpg
20120909100827.jpg
20120909095822.jpg
20120909100636.jpg

​Benimde nacizane tavsiyem odur ki;fazla kasmayın,germeyin,gerilmeyin,olmayacak planlarla imkansızı zorlamayın hayalleriniz dışında,bırakın birazda oluruna geçsin gitsin zira siz bırakmasanızda o olacaktır sonuçta;)Ben buna kader diyorum:cool:

Tilki abi, zorlama, hırs yapma taraftarı değilim; ancak insan bir an durup düşünmeli, kendine zarar veren alışkanlıkları ve insanları ayıklamalı, bir şeylere çaba göstermeli ya da işte tecrübe diyoruz alınan derslerden sonra değişmeli diye düşünüyorum. Yoksa illa bu, şu olacak değil hani...

Olayin kilit noktasi bence ; kendinize ve baskalarins Hayir demeyi ogrenmek

Ah, ah onu öğrendikten sonra insan eskiden çektiği sıkıntıları düşünüyor, ama işte acılar çekilmeden öğrenilmiyor maalesef. Her konuda; aile, arkadaşlar, iş, aşk...

Hayatta bazen insanlar kendi kaderini kendileri yaparlar...:eyv

Basit değişimlerle, hayat çok daha yaşanılır hale ve yediğimiz kazıklar çok daha az sayıya inebiliyor:D

Sadece Renault 12 Toros reklamını hatırlıyorum, o zamana göre güzel işler bence.:eyv

quote_icon.png
ROADFOX Nickli Üyeden Alıntı
​ Benimde nacizane tavsiyem odur ki;fazla kasmayın,germeyin,gerilmeyin,olmayacak planlarla imkansızı zorlamayın hayalleriniz dışında,bırakın birazda oluruna geçsin gitsin zira siz bırakmasanızda o olacaktır sonuçta;)Ben buna kader diyorum:cool:..

aynen genel olarak doğru mesaj... kaderden kaçılmaz... ufak opsıyonları kullanabiliriz o kadar...:cool::eyv

kaderden kaçılmaz, olacağı varsa olur vb başka bir boyut benim gözümde.

mesela aileden görmediği için insan ya da yapı gereği, kimseyi kırmamak, herkesi mutlu etmeye çalıştığı için hayır diyemiyor ve olan kendine oluyor. çünkü herkesi memnun etmek gibi her şeye yetişmek de mümkün değil. insan psikolojik ve fiziksel olarak çöküyor. işle ilgili, çok duygusal davranıp yine kendini geri plana atıp her şeyi kabul ettiğinde, bir bakıyor ki ne yaptıklarının kıymeti bilinmiş ne de hak ettiklerini elde etmiş (maddi-manevi) vb durumlar yani...

bir de enerji tüketen insanlar, gerçekten hayatından uzaklaştırmak gerekiyor bazen böyle insanları, yoksa tüm enerjisini alıp götürüyorlar insanın..

Geri