benim aracım Renault Europa Alize 1.6 2001 model gecen gün birşey oldu ondan sonra sinyalleri yakamadım bir türlü yanmıyor
Sigortasına baktırın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim aracım Renault Europa Alize 1.6 2001 model gecen gün birşey oldu ondan sonra sinyalleri yakamadım bir türlü yanmıyor
bende de 2 sorun var yaa 1.si ve zor olanı rolanti problemi daha yeni fazlaca stop etti. 2.si de bagaj su alması stopların üzerine fazladan conta yapıştırmıştım iş yapmadı ya da farklı bi yerden alıyo sol arka taraf.
Eyvallah kardeşim, o sorunları cözdüm ancak; bugun bir sorun daha çıktı aslında birkaç kez yapmıştı ama devam etmez sanmıştım,
sorun şu ki sol ön yani şöför kapısı kiliti arızalandı kiltleyip açınca dışardan açılmıyor, çaresiz arkadan ulaşıp içten açıyorum, sora kilitleme yapmazsam normal çalışıyor sadece kilitlenene kadar anlayacağınız, ne yapmalıyım sizce...
Merhaba kardeş aynı sorun bende var nasıl yardımcı olursun teşekkürler.sağ arka kapıyı kapatınca geri açılıyordu özelliklede sert kapatınca lak diye bir ses verip açık kalıyordu dün sorunu çözdüm
aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa bilgim olsun yardımcı olayım
yanlış anlamayın resim falan ekleyip resim üzerinde işaret yaparak anlatmam lazım
o yüzden burdan ifade edemiyorum
çok hafif kapatırsam kapanıyordu yoksa kilit tutmayıp geri bırakıyordu hatta bazan yolda giderken bazan kendi kendine açılıyordu şimdi sorun bitti yaşadıkça kullandıkça çeşitler sorunlarla karşılaşıyoruz ve burda paylaşırsak hem birbirimze faydamız dokunur hemde ekonomik menfaatimiz olur
eğer çözememiş olsaydım kapı kilidi bozuk deyip değiştirecektim
saygılarımla