Renault 19 ile İlgili Şikayetler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yolda giderken açılması ilginç. Dikkatli ol üstad. Bende sağ ön kapıyı kapatırken tak diye bir ses geliyor, kapı açık kalıyordu. Meğer dil yukarda kalıyormuş. Yağ pislik toplamış. Pas sökücülü yağ özellikli bir fıs fıs buldum kullandım, sorun çözüldü. :)

Arkadaşlar. babamın 98 model 1.6 karbüratörlü RNE bir Europa sı var. Motor kaputunu açan tel eskimiş, aşınmış vs. Dili kurtaramıyor. Çekiyor ama kurtaramıyor. Ne yapmam lazım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

vaydoğan kardeşim eline sağlık bnde yeni aldım 2000 dizel rna arka bagaja su alıyor tahminimce sağ taraftan yarın sanayie götürecem

Arkadaşlar. babamın 98 model 1.6 karbüratörlü RNE bir Europa sı var. Motor kaputunu açan tel eskimiş, aşınmış vs. Dili kurtaramıyor. Çekiyor ama kurtaramıyor. Ne yapmam lazım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Birgün kaputu açarken bir baktım 3. 4. çekmemde açıyor. Kendini belli edince götürdüm. Geç kalsak ihmal etsek belki de bizimki de öyle olacaktı. 10 TL.'ye gerip yağladı yelini kaportacı. Şimdi eskisinden daha çevik. Kapalı kalanı da kaportacı bir şekilde yapıyordur. Tahminim o Renault ambleminin olduğu yeri söküp kilidi kurtarır. Açtıktan sonra da teli gerer, yağlar verir... ;)

vaydoğan kardeşim eline sağlık bnde yeni aldım 2000 dizel rna arka bagaja su alıyor tahminimce sağ taraftan yarın sanayie götürecem

Üstad geçen sene benimki de su alıyordu. Kaportacıya götürdüm, eskimiş diye 40 TL'ye lastik değiştirdik, düzelmedi. Lambalar silikonlandı, 50 TL gitti düzelmedi. 2 ay bunla uğraştım... Sonunda gazete kağıdı soktum her yerine. Sızıntıyı buldum, öyle gittim. Sızıntı lambalara giden kablo yuvasındaydı sadece. Sağ arka lambanın tabanında kabarma oluşmuş, paslanma başlamış. Macun çekildi. Sorun düzeldi ama boşu boşuna fazladan işlem, para ve zaman kaybı oldu. Önerim her yerine gazete kağıdı sok, sızıntının kaynağını bul öyle git ustaya... ;)

geçen yıl bağaja su alıyordu arka koltuğu yatırdım arabanın içinden bağaja girdim tabi tüm gövdemle değil sadece kafamı soktum önden geri dışardan birisi hortumla suyu tuttu bağajın üstüne fitilin yan tarafından ve stop lambasının altındaki girintili yerden geldiğini el feneri yardımı ile buldum

ondan sonra fitilin su kaçıran yerini silikonladım kendim fitili söktüm altına silikon sürdüm tekrar taktım

lambanın altında 2-3 cm genişliğinde çıta gibi bir girintili çıkıntılı yeri var oranın alt kısmında çürüme olmuş o kısmıda güzelce temizledim macunla kapattım konu kapandı

ancak bu sene yine aynı hatayı yaptı bende yine aynı yöntemi kullandım bu seferde yine aynı stop lambasının altı köşe çürümüş ordan alıyormuş orayı da kapattım ve kesildi

birde sağ tarafta benzin depo kapağının olduğu yerde bağajın içinde bir havalandırma yeri var plastik ve lastiklerden oluşuyor oraya dikkat edin bazan orda açılmalar yıpranmalar oluyor ordan da su alabiliyor

ustad geçmiş olsun ne yaptın sorunun nerde olduğunu çözdünüz mü neden su aldığını ve yapılan işlemi paylaşırsanız bizlere de faydası dokunur

cam fitillerini değiştim ama hala sıkıntım çözülmedi. camları siliyorum temizliyorum. indirip kaldırdığımda camda çizgi çizgi lekeler oluşuyor. nasıl gideririm?

Benim Renault Europa Alize 1.6 2001 model aracımın sinyalleri yanmıyor ne yapabilirim

benim aracım Renault Europa Alize 1.6 2001 model gecen gün birşey oldu ondan sonra sinyalleri yakamadım bir türlü yanmıyor

Geri