Renault 19 Hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Parcası ucuz kafa agrıtmayan istediğin zaman satılan R19 alizedir. Ama konu donanım konfora gelince Laguna düşünn.. 19 daha az yakar ;)

RENAULT 19 TUrBO DİZEL MODELİ VAR .90 HP AMA TÜRKİYEYE GELMEDİ . F8Q 744
pixel.gif
MOTOR kodlu.

Türkiye'de Renault 19 Turbo Dizel ne yazık ki yok .
Renault 19 Europa 1.9D RL
Renault 19 Europa 1.9D RN
diye iki sürümü var .
RL yi RN den ayıran özellik elektrikli cam .

Renault 19ların kronik sorunu en başta hararet ve hidrolik direksiyon pompasıdır .

19 Alizeler en donanımlısıdır.. klima seceneği var 1.6 enjeksiyonlu 8V motor.. Megane 1 1.6 motorlarla aynı motoru tasıyor. guzel arac. r19 alcaksan Alize al 2 bin fazla öde en temizi 13.000 Tl civarında bulabilirsn.
Türkiye şartlarında en donanımlı R-19 :
1.8 RTİ dir .
Özellikleri :
14" çelik jant
Elektrikli ayna
ABS
Elektrikli cam
Arka koltuklar 1/3 2/3 oranında yatar ve arka koltuk başlıkları vardır .
Direksiyon yükseklik ayarı
Vücudu saran koltuklar
vs vs ( Hidrolik direksiyon gibi şeyleri de yazmayım )

Birde En temiz Alize 14.500 . RTE olursa ( RNEleri olmaz )
Bizde alizeden daha donanımlı 1.4 RTİ vardı . Yani en donanımlısı ALİZE Değil . ALİZE klimalı olduğunu ifade eder .

Türkiye şartlarında en donanımlı R-19 :
1.8 RTİ dir .
Özellikleri :
14" çelik jant
Elektrikli ayna
ABS
Elektrikli cam
Arka koltuklar 1/3 2/3 oranında yatar ve arka koltuk başlıkları vardır .
Direksiyon yükseklik ayarı
Vücudu saran koltuklar
vs vs ( Hidrolik direksiyon gibi şeyleri de yazmayım )

Birde En temiz Alize 14.500 . RTE olursa ( RNEleri olmaz )
Bizde alizeden daha donanımlı 1.4 RTİ vardı . Yani en donanımlısı ALİZE Değil . ALİZE klimalı olduğunu ifade eder .
usta onu yazmadım biliyorum ama tutulan bi model değil. Ayrıca LPG uyduramıyor hiçbr marka. tavsiye etmiyorum 1.8 benimde cok ilgimi cekiyordu megane almadan önce ama kimse artı not vermedi. 1.8 e . 1.6 alize en donanımlı diye biliyordum .. değilsede ona yakındır..

öncelikle herkese merhaba.sanırım burda 1.8lere bi haksızlık yapılıyor. Ben geçtiğimiz ağustos ayında 95 model 1.8 rti 8.250ye aldım ve ihtiyaçtan dolayı ocak ayında 8.500e sattım. öyle denildiği gibi 2. eli ölü bi araç değil.Ayrıca LPG uydurulamıyor diye bi sıkıntı yok benimkinde sıralı sistem LPG vardı ve hiçbir sorun çıkartmadı ayrıca yakıtı da 1.8e göre uygundu 115 TL ile 500 km civarı yol yapıyordum ki gayet normal. motoruna gelirsek tek kelimeyle harika! kırmızı ışıkta dururken kalkışta bir çok araca fark atıyordum :) velhasıl bir araç hakkında en doğru bilgiyi sağdan soldan kulaktan duymacılar değil o aracı kullananlar verir. Lütfen buna biraz dikkat edelim ;)

Geri