Renault 19 Europa Almak İçin Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon_58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar selamlar, bir akrabam Renault 19 europa almaya karar verdi. Beni aradı ve bu araçların bir kısmının lpg ile çok uyumsuz olduğundan bahsetti. Bu nedenle direkt karbüratörlü ve 1.6 motor bir europa alacakmış. Ama ben biraz araştırdım ve bir dünya farklı 19 varyetesiyle (RN,RNA,İE,RT,RNE vs.) karşılaştım.İşin içinden çıkamadım. Açıkçası yabancı olduğumda bir araç. Bu araçların 1.6 motor ve karbüratörlü olanları hangileri, hangi modeli tutuluyor ? yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
bende 1.6 rte k7 motor var eski sistem lpg takılı aracımın huyunu çok iyi biliyorum sabahları motor soğukken asla lpg de çalıştırmam (çalıştırmak istesem çok zor çalışıyor zaten aracı yormanın mantığı yok) benzinde tek marşta alır devir 2.500 de durduğu yerde lpg ye alırım gün içinde motor sıcakken lpg de sıkıkntısız çalışır iki sistemde bu araca uygundur sen bakma millete yok şöyle yok böyle diye.
k7 megane 1 motoru tutulan motordur satarken megane 1 motorlu dersiniz satma süreniz minimuma düşer klima ve hava yastığı da varsa tadından yenmez alize olanı olacak yani bunlara dikkat edin yeter...

Geri