Renault 19 Hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama Vikipedi ve Sahibinden.com Öyle Demiyor :)
Vikipedi Sadece turkiye icin deil tum dunya icindeki 19lardan bahsediyordur.. Turkiyede 1.4 , 1.6 karburator, 1.4 , 1.6 enjeksiyonlu ve 1.9 dizel secenegi var sadece . bende 1.4 karburatorlu vardı cok saglam arac.. genel olarak parca sıkıntısı cektirmez ama dizeller nasıldır bilmem. Ben LPGde kullanıyordum. Sahibinden .com dersen orayı dolduranlar arabadan anlamayan satıcılar adam Torosa ısıtmalı koltuk işaretler yani yapar bura turkiye :D

Vikipedi Sadece turkiye icin deil tum dunya icindeki 19lardan bahsediyordur.. Turkiyede 1.4 , 1.6 karburator, 1.4 , 1.6 enjeksiyonlu ve 1.9 dizel secenegi var sadece . bende 1.4 karburatorlu vardı cok saglam arac.. genel olarak parca sıkıntısı cektirmez ama dizeller nasıldır bilmem. Ben LPGde kullanıyordum.

Türkiye Sayfa'sına Girdim Türki'ye Girenler Diyor Ama Neyse :)

Türkiye Sayfa'sına Girdim Türki'ye Girenler Diyor Ama Neyse :)
Bulursan 1.9 turbo europa haber ver Satarım meganı Alırım hemenn :) Foruma hemen Flaş haber olarak yayınla :)) Herkes aLır .

Bakk incele adam ABS ye işaret atmıs ABS hiçbir 19 modelinde yok!!!! ABS Nedir bilmeyen adam TDide ne bilmiyor demekki. Bana Laf yapan bi galerici vardı gecen konusyoruz adam 45 yaslarında.. Bana dediki ben 20 yıllık galericiym herseyini bilirim aracın bilmemne Elimde R19 1.6 16V Europa var. Dedim dayı sen 20 yıl dha yap bu işi europanın 16 V si yok :D yani kısacası Sallamasyon.. bu arac 1.9 Turbosuz.. Arama Turbo yok ;)

Peki Reno 19 1.6 Alize'ler En Donanımlısı Diye Biliyorum, Onlar Nasıldır ?

19 Alizeler en donanımlısıdır.. klima seceneği var 1.6 enjeksiyonlu 8V motor.. Megane 1 1.6 motorlarla aynı motoru tasıyor. guzel arac. r19 alcaksan Alize al 2 bin fazla öde en temizi 13.000 Tl civarında bulabilirsn.

Laguna 1 İle R19 Arasında Gidip Geliyorum, Ne Yapsam Bilemiyorum, Bilgi Verdiğiniz İçin Sağ Olun ...

Geri