Renault 19 Hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle Konuyu Buraya Açmamam Renault 19 Bölümüne Açmam Gerektiğini Biliyorum, Ancak Bir An Önce Cevap Amam Lazım R19 Hakkında, Daha Çok Dizel Modellere İlgimiz Var.

R19 Dizel İle İlgili;

1.9 Europa RN TD
1.9 Europa RT (
1.9 Europa RT TD
1.9 TD

Modelleri Arasında ki Farklar Nedir ?

Renault 19, Turbo Dizel'mi Yoksa Sadece Dizel'mi ?

Yedek Parça Bulabilirmiyiz, Parça Fiyatları Nasıldır,

Başımızı Ağrıtacak Bir Araç'mı ?

Cevap Verirseniz Sevinirim ...

Yedek parça bulunmasında ve parça fiyatında eminim ki uygun yollu bir araçtır.. Reno'nun 1.9 motorlarının seri ve çekişinin kuvvetli olduğunu birçok kişi söylüyor .. Temiz bir araç bulundumu başınızın ağrıyacağınıda sanmıyorum kardeşim..

Atmosferik dizel yani turbosuz 19 Dizeller :D

r19da turbo yok arkadasım malesef.. Aynı motoru kullanan 1.9 Kangoolar vardı onlar 1.5 dci oldu ama 19a 1.9 turbosuz motorlar kullanıyor. Arkadasımda 2000 model var 1.9 turbosuz.. Turbolu olsa Keske..

r19da turbo yok arkadasım malesef.. Aynı motoru kullanan 1.9 Kangoolar vardı onlar 1.5 dci oldu ama 19a 1.9 turbosuz motorlar kullanıyor. Arkadasımda 2000 model var 1.9 turbosuz.. Turbolu olsa Keske..
Turbolu olsa kimse tutamaz dizel 19'u :D

koyarız bir kkk turbo 0.5 içeri üfletiriz dert değil:)

Bende R19 umu yeni sattım. Simdi megane 2.0 Rxt aldım.. mesela 1.6 RN 1.6 RT fazla bi fark göstermez. ufak tefek ayrıntılar birinde eksik birinde fazladır.. dizelleri bilmem ama Benzinli olanlarda mesela RTlerde gordugum far k arka koltuklar içinde içeri aydınlatma lambaları vardı.. Yani demek istediğim onlar serileri ufak tefek fazlalık veya eksiklikler..

Turbolu olsa kimse tutamaz dizel 19'u :D
Valla bende onu dusundum simdi keske olsada ucsakk :) eminim 2001de üretimi durmasa 1.9 turbo olmasada 1.5 dci turbolu motor takılırdı ama efsane 2001de yerini tamamen megane a bırakTı .. :)

Geri