R19 Yakıt Değerleri , Kim Ne Yakıyor ?

30 LiTre GAZLA 215 KM yOL YapIyoRuM.... :(:(:( abi biri bana desinki aracı yak yakıcam harbiden... neden cok yakıyorum..... renault 19 1,4

Nerden nereye... Bir zamanlar çok yakıyordu. :) Şimdi bizi de geçtin. Şehir içi 200 km'de 50 TL'yi geçiyorum çoğu zaman... (54-55)

eyvallah git gide öğreniyoruz bizde demekki rolantide devam edince düşüyor istanbul trafiğinde böyle yakıyorsa harika ben bir anadolu turu yapsam daha güzel yakıt ölçerim herhalde gaza gelip basmasam değilmi :)

S.a 2000 model1.6 enjeksiyonlu rne aldim 50 tl ile sehirici 165 km yaptim kmde0.30 kurus yakti cok fazla geldi bana aldigimda karisik 21-22 kurus yakar dediler bi sorun olabilirmi

SPNC abicim senin aracın 1,6 kıs ayında bu değerler normal. bnm arac 1,4 yani bu 0,30 kurus cok fazla elimle eski gaz ayarını düsürdüm.bakalım ne değisecek.

SPNC abicim senin aracın 1,6 kıs ayında bu değerler normal. bnm arac 1,4 yani bu 0,30 kurus cok fazla elimle eski gaz ayarını düsürdüm.bakalım ne değisecek.

50 tl lik gaz aldım aytemizden 200km gitti tabi birazda radyatör tamirinde durduk yere çalıştırdı denemek için 25 krş yakıyor ve 23 kuruşyerine ve kullanıma bağlı olarak demekki gayet iyi sayılır

merb arkadaşlar tekrar bir ölçümü yazayım dedim nasıl siz değerlendirin
34.68 tl gaz x2.19 tl=75,95tl lik gazla 316 km yaptım nasıl sizce benzinde eklemek lazım tabi buna yakıt şimdi böyle bir arkadaş bana 0.18 kr yakıyo bendeki şehir içi dedi ben oha dedim yanlışın vardır dedim ama benimkimi çok yoksa onda yanlış mı var

Kış mevsiminin ve metrekareye 70 kasisin düştüğü malatyanında etkisiyle :D şehir içi 50 krş civarında yakıyorum son indirimlerle belki 2-3 krş daha düşmüş olabilir :) (1.6 k7m benzinli)

merb arkadaşlar tekrar bir ölçümü yazayım dedim nasıl siz değerlendirin
34.68 tl gaz x2.19 tl=75,95tl lik gazla 316 km yaptım nasıl sizce benzinde eklemek lazım tabi buna yakıt şimdi böyle bir arkadaş bana 0.18 kr yakıyo bendeki şehir içi dedi ben oha dedim yanlışın vardır dedim ama benimkimi çok yoksa onda yanlış mı var

şehir içi 18 kuruşmu..??? akülü araba daha fazla yakar :D :D

abi senin hesaba göre 24- krş falan oluyor... eğer şehir içiyse gayet güzel değerler sıkıntı yok bence...

şehir içi 18 kuruşmu..??? akülü araba daha fazla yakar :D :D

abi senin hesaba göre 24- krş falan oluyor... eğer şehir içiyse gayet güzel değerler sıkıntı yok bence...
Şehir içi istanbul evet indirimler le iyimi indirim olmadan da 25 kr çıkıyordu sanki

Geri