50tl /210 km gaz her alışımda ölçüyorum
Nerden nereye... Bir zamanlar çok yakıyordu. Şimdi bizi de geçtin. Şehir içi 200 km'de 50 TL'yi geçiyorum çoğu zaman... (54-55)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50tl /210 km gaz her alışımda ölçüyorum
Nerden nereye... Bir zamanlar çok yakıyordu. Şimdi bizi de geçtin. Şehir içi 200 km'de 50 TL'yi geçiyorum çoğu zaman... (54-55)
SPNC abicim senin aracın 1,6 kıs ayında bu değerler normal. bnm arac 1,4 yani bu 0,30 kurus cok fazla elimle eski gaz ayarını düsürdüm.bakalım ne değisecek.
merb arkadaşlar tekrar bir ölçümü yazayım dedim nasıl siz değerlendirin
34.68 tl gaz x2.19 tl=75,95tl lik gazla 316 km yaptım nasıl sizce benzinde eklemek lazım tabi buna yakıt şimdi böyle bir arkadaş bana 0.18 kr yakıyo bendeki şehir içi dedi ben oha dedim yanlışın vardır dedim ama benimkimi çok yoksa onda yanlış mı var
Şehir içi istanbul evet indirimler le iyimi indirim olmadan da 25 kr çıkıyordu sankişehir içi 18 kuruşmu..??? akülü araba daha fazla yakar
abi senin hesaba göre 24- krş falan oluyor... eğer şehir içiyse gayet güzel değerler sıkıntı yok bence...