R12 tl yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömer61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emre o arkadaş bana pazartesi için dönüş yapacaktı hala bir haber yok.zaten bugün mutlaka görüşmem lazım onunla çünkü sıra arka panele geldi eğer onda yoksa dışardan spariş vermem gerek.olmadı kapısına dayanacağım.. ben yanlızca 12 parçaları sormuştum .. r5 de3 sorarım, iyişallah vardır hepimiz nasipleniriz.

abi sen bırakma elemanın peşini bence öyle bişiler varsa faydalansın millet

Kaportacı olmanız ve kendi çalıştığınız yerde hem de kalifiye bir ortamda olması harika gerçekten,

dürbün göğüs candır, umarım devir saati vardır göstergede

araç günlük kullanımda olacaksa ergonomide çok önemli ama orijinal parçalar temin edilebiliyorsa eğer tamamen orijinaline göre toplanması daha harika olur.

Gelişmeleri heyecanla takip edeceğim :)

emre oarkadaşı buldum ama tam bir hayal kırıklığı.. benim aradığım 12 nin sac aksamı hiç yok mekanik parçalar amortisör ön tablalar falan burçlar direksiyon kutuları istemediğin kadar , elektirik aksamı olarak sinyal kolları bazı anahtarlardan bolca vardı.. en çok işime yarayacak olan 3 takım orjinal fıransız cibe marka farları buldum aldım.. hapsi sıfır ampul yuvalarının yerindeki kapakları bile üstünde... bunların dışında bu arkadaş sadece renault değil anadol ve murat serisinin özellikle 124 ün bir sürü parçası vardı.. stoplar farlar direksiyon simitleri üzerine basıp yanlışlıkla kırdığımız sinyallerin haddi hesabı yok..gelişi güzel yığın yapılmış, kömürlük gibi bir yerdi.. 124 hastası biri yanımda olsa heycandan düşür bayılırdı o derece 124 ün dış kapı kolları iç kapı kolları, ön tampon babaları ki onlardanda aldım 2 takım. daha neler neler

emre kardeşim bu arada benim hala parça sıkıntım var, temin edebileceğimiz kimse varmı? bana acil olarak lazım olanlar şöyle .. far altı ayar sacları,ön arka tampon, arka stoplar, ön sinyaller, arka çamurluk havadanlıkları.arka plaka lambası,nikelaj depo kapağı, tampon babaları,ön panjur orta kısım ön kaput alt çıtası, arka panel nikelajı,ve arka panel, ben bunların hepsini internet üzerinden buldum fakat fiyatlar çok yüksek daha uygun fiyata bulabilirmiyiz..2,3 gün içinde hepsini bulmam lazım, araba boyaya gitmeden ayar için toplamamız gerek..

Abi o istediğin parçalar 2-3 günde imkansız bi netteki baktığın ilanların çoğuda dediğin gibi yüksek ve dikkat ettiysen baya bi eski tarıhlı ben çoğuyla telden görüştüm satalı yıllar aylar oldu diyolar bu ara öbür arabayla uğraşıyorum müthiş yoğunum hurdacılara bakıyım dıycemde ordada netten farksız olur fiyatlar kıymete bıner bize lazım oldumu

1 saat önce verdim sparişleri parayı yatırdım, 2gün sore elimde parçalar, bulamadığım 2 parça kaldı ön tampon ve far altının ayar sacları..sanada çok zahmet veriyorum ama en azından çıkma bile olsa bu 2 parçayı bakabilirmisin, bulamasanda canın sağolsun kardeşim ,teşekkür ederim.parçaları alacak olduğum arkadaş aydın'lı.oda 124 hastası bir arkadaş burda 124 parçası var dedim 1 hafta sonra gelecem dedi sizden arayan olursa haberim olsun çünkü adam hepsini toptan alacak.

istanbul dan yardımcı olayım size bu far altı saç ların sıfırı var

anca,yavaş yavaş araba bitti, bende bittim :) resim yükleme işini öğreneyim, eklemeye başlıyacam inşallah...

Geri