R12 tl yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömer61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ön tampon ,ön arka tampon babaları, jant kapakları ,ön kaput nikelajı,acil elinde veya tanıdığında olan varmı tüm arkadaşlardan yardım bekliyoruz..

ön tampon ,ön arka tampon babaları, jant kapakları ,ön kaput nikelajı,acil elinde veya tanıdığında olan varmı tüm arkadaşlardan yardım bekliyoruz..
1-oo senin tamponlar eski model dimi baba lı olan ve yanılmıyorsam 3 parça seklinde..
2-jant kapağı da ,saç olan tipinden geçen bi arkadaşın arabasında gördüm şekli garip geldi inceledim,bijonlarla jant arasında sıkışan teneke bir model..
3-ön kaput nikelajı dediğin ızgaranın üzerine geçme olan bişeymi yoksa başka bişeymi kaputta?? 0535 659 19 95 melih
senin için soruşturacagım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...isli-renault-12-r1330-tl-break-89108612/detay
bu ilandaki gibi jant kapağımı

Son düzenleme:
tamponlar tek parça fakat ortasında oluk şeklinde kanal var ,jant kapakları evet resimdekilerle aynı,tampon çıkma bile olsa işimizi görür ben yeniden krom kaplatırım onu, ön kaput nikelajı ön kaputun altına takılıyor resimde oda gözüküyor, ha bide tampon babaları lazım,4 tane kardeşim yardımcı olursan çok sevinirim,

Aşama aşama paylaşırsan çok hoş olur toprağım ölecem meraktan qw

far altı saç ları var sıfır..tanesine 20 tl diyor yayları ayar çubukları üzerinde komple..
tampon ve babaları yok malesef..kaput değil de ön pancura takılan bir nikelaj var dirtdörtgen şeklinde büyük çevresine takılıyormuş senin istediğn o mu yoksa panjura takılan birde U şeklinde olan ufak nikelaj varmış.büyük olan model 20 tl

kardeşim far altı saclarını buldum, benim aradığım panjur ortasına U şeklinde arması olan panjur. yani şu an lazım olanlar orta panjur komple U nikelajı, panjur alt çıtası ve ön kaput nikelajı, birde ön tampon ve jant kapaklarını hala bulamadım,napacaz bilmiyorum

Foruma hoşgeldin,Allah yardım etsin,yapılınca güzel bişey çıkacak ortaya inşallah.

Eyvallah sağolasin...

parçacılarda yok istediklerin..biyerlerde yatan bir araç bulursak sökecez artık senin için toprağım ...

ALLAH razı olsun sizlerede zahmet veriyorum.. ama şuna inanın ki karadeniz ve özellikle trabzonda reno parçası bulmak imkansız, büyük şehirlerden başka çaremiz yok, internet üzerinden bulunuyor fakat sdece ön panjura 500 tl istiyorlar, çok zorda kalırsam mecbur alacam fakat aracın maliyeti 15.000 tl yi bulur bu gidişle,

Geri