R-Nav için yeni arayüz, video oynatma ve iGO

Basarsoft turkiye haritasini yukledim sorunsuz calisiyor

harikaymış 69$ ı kurtardık o zaman :D indirdiğin link paylaşabilirmisin yada link paylaşımı problem olacaksa pmden gönderebilirsen iyi olur sonra indirilebilir bir yere atılır ve herkes indirebilir bu şekilde.

detaylı olarak adım adım yazacağım fırsatım olduğunda en önemli nokta r-nav 4.0.3 güncellenmiş olmalı ve bu arayüz menavrus ile uyumlu değil yani orjinal 4.0.3 yüklü olması gerekli cihazınızda güncellemediyseniz daha önce bu sürüme önce onu yapmanız lazım.

hocam ben captura bi tane çıkma r-nav taktırdım ve sistem sürümü 2.0.9 çıkıyo. o kadar sürüm çıktı mı yahu :D

hocam ben captura bi tane çıkma r-nav taktırdım ve sistem sürümü 2.0.9 çıkıyo. o kadar sürüm çıktı mı yahu :D

2.0.9dan sonra direk 4.0.2 ye geçiş oldu diye biliyorum aradaki sürümler bize gelmedi. Bunu kurmak için ama 4.0.3 olması şart olduğunu belirtiyor geliştiren arkadaş.

Basarsoft turkiye haritasini yukledim sorunsuz calisiyor

Bu arada aklıma gelen igo da ses dosyalarında türk yardımcı sesi de yoktu herhalde onu da ekledin mi iGo ya?

2.0.9dan sonra direk 4.0.2 ye geçiş oldu diye biliyorum aradaki sürümler bize gelmedi. Bunu kurmak için ama 4.0.3 olması şart olduğunu belirtiyor geliştiren arkadaş.

haydi bakalım güncelleştirmeye başladım :D

Video FOrmatı nedir deneyen varmı

Avi calistiriyor

Sistemin çalışması için flash disk takılı kalacaksa videoyu nereye yüklüyoruz? Aynı flash diskin içine video da kabul ediyor mu?

Güzel bir çalışma oluyor, elinize, emeğinize sağlık..:bravo

Geri