R-NAV için Türkçe Butonlu Kırmızı Clio 4 lü Yeni Arayüz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim

Ustam 2012 Clio 3 Grand Tour'um var Night & Day navigasyonlu peki benim araca uygun mudur bu program yada baska bir program var midir?

Ustam 2012 Clio 3 Grand Tour'um var Night & Day navigasyonlu peki benim araca uygun mudur bu program yada baska bir program var midir?
Bu program sadece R-NAV lar için uygun, sendeki tomtom olduğundan müdahele yapamazsın...

teşekkürler...

Emeği geçen herkese teşekkürler bende bugün yükledim çok güzel oldu

Becerebilirsem resimleride yüklerim.

merhabalar

2 hafta önce 0 clio 90gb icon 1.5dci aldım.aracımdan çok memnunum.forumda aklıma takılan birçok soruların cevabını buldum hepinize teşekkür ederim fakat aracımda video izlemek istiyorum ama bunun için r-link olan cihaza yükseltmem gerektiği söylenmişti aracı alırken.cahilliğimi bağışlayın lütfen şimdi benim aracımdaki cihazda video oynatabilirmiyim?ayrıca az önce cihazın yazılımını 4.0.5 e ve yeni harita yükledim sorun teşkil eder mi? çok teşekkür ederim şimdiden

merhabalar

2 hafta önce 0 clio 90gb icon 1.5dci aldım.aracımdan çok memnunum.forumda aklıma takılan birçok soruların cevabını buldum hepinize teşekkür ederim fakat aracımda video izlemek istiyorum ama bunun için
r-link olan cihaza yükseltmem gerektiği söylenmişti aracı alırken.cahilliğimi bağışlayın lütfen şimdi benim aracımdaki cihazda video oynatabilirmiyim?ayrıca az önce cihazın yazılımını 4.0.5 e ve yeni harita yükledim sorun teşkil eder mi? çok teşekkür ederim şimdiden
Cihazınız R-Link ise bu yazılımı kullanamazsınız...

Cihazınız R-Link ise bu yazılımı kullanamazsınız...

zaten r-link değil 2.500tl istemişlerdi r-link için

Geri