R-Nav Çevre Dostu Sürüş MEnüsü aktif edildi.

Ses probleminden dolayi cihazi sıfırlamak istiyorum, clear virgin e basınca bu yazı geliyor ona basarak cihazi sıfırlamayı deneyecem EOL File a basıp radyonun sesi kısıldıgı icin fakat connect dial yazısı nasıl gidiyor her servisdeki eleman ne yazıkki bilmiyor ve bu EOL file problemine çözüm oluyor mu ?

tesekkurler
O yazıyı silmek için 3 ayrı bellek kullanıyorlar ve işlem biraz zaman alıyor...

Arkadaslar bugun birsey farkettim; bluetooth ile telefon bagli konusurken karsi tarafa ses gitmiyor. Normalde arabayi aldigimdan beri 1 veya 2 defa kullanmisimdir bu bluetooth ile telefon konusma ozelligini. Onceleri calisiyordu ama sanirim şu load elo file olayindan sonra gitti sanirim. Sizde durum nasil?

garantili bir çözümü bulunamadı herhalde bununda?

Arkadaslar bugun birsey farkettim; bluetooth ile telefon bagli konusurken karsi tarafa ses gitmiyor. Normalde arabayi aldigimdan beri 1 veya 2 defa kullanmisimdir bu bluetooth ile telefon konusma ozelligini. Onceleri calisiyordu ama sanirim şu load elo file olayindan sonra gitti sanirim. Sizde durum nasil?

eol ile alakalı olduğunu zannetmiyorum oradaki mic ve bluetooth ayarları ile ile ilgili birşeyleri değiştirmiş olabilirsiniz ama emin olmak adına önce telefonunuzu yeniden eşleştirip ya da farklı bir telefon ile denemenizi tavsiye ederim.

garantili bir çözümü bulunamadı herhalde bununda?

menüyü aktif etmekte sıkıntı yok ancak verileri okuyamıyor rnav ya bizim araçlarda ilgili okuyacak kablolama müşür vs. eksik ya da henüz bilmediğimiz bir menü ayarı var ancak her tuş r-nav ı kitleme bozma potansiyeli barındırdığı için insan rahatça da deneyemiyor :D

Anladim olmazsa bi de oyle yaparak deniyim. Ama şu sesteki sorunu cok kafaya takmaya basladim. Bugun arabama bir arkadas bindi radyoda guzel bir sarki cikinca sesi acti bu ne ya boyle sanki el radyosundan dinler gibi diyince iyicene moralim bozuldu. Artik ya herro ya merro diyip servise goturup diycem bu teybin sesi bozuldu diye insallah kurcalamissiniz bunu demezler veya insallah geri donusu olabilen biseydir.

EOL file in mevcut sistemdeki crossover i etkinleştirdigini dusunmeye basladım. Aux dan veya bluetooth dan duzgun kalitede muzik açtıgınızda eskisiyle alakası olamayacak kadar iyi bir ses alıyorsunuz..

Fakat radyoda ses eskisine gore biraz kısık kalıyor bunun nedenide crossover filtre radyodan duzgun kalitede frekans almadıgı icin olabilir diye dusunuyorum.

Arkadaslar nihayetinde sorunu az once cozdum :) artik ciddi manada sogumustum cihazimdan, muzik dinlemez olmustum. Sorun eskisindem bile guzel bi bicimde cozuldu hem de :) dun aksam bu site araciligi ile mediaskin yuklemistim. Siteyi genel olarak incelerken Mustafa USTA abimizin dedigi ve yaptigi bisey dikkatimi cekti Allah razi olsun. Mustafa abi mediaskinde yapmis oldugu bir temada (multifonctions) dosya sekmesi var buraya girince ilk etapta burasi bos gozukuyor. Burasi media-nav in windowsa acilan yuzu diyebiliriz. Yukardaki artiya basip controlpaneli secip bos sekmelerin basina kontrol paneli ekliyoruz. Sonra controlpanele girip(windowstaki denetim masasi) buradan ses ozelliklerini seciyoruz ve iste suclunun ta kendisi ses ayarlarinda ses yariya kadar kisik :) burdan louda dogru sonuna kadar yukseltip ok ile cikiyoruz. Ve iste artik eskisinden de gumbur gumbur bir sesimiz var...

Bu mesaji mediaskin bolumune de yaziyorum bu arada.

Captur'da o ayarları en yükseğe almıştım, faydam olduysa ne mutlu bana...:eyv

Captur'da o ayarları en yükseğe almıştım, faydam olduysa ne mutlu bana...:eyv

Olmazmi abi valla cok sagol, artik arabada muzik dinlemez olmustum o derece sogumustum sistemden. Bir arkadasim da arabanin teybi sanki el radyosu gibi caliyor diyince hepten moralim bozulduydu :)

Geri