Pert Araç Davasi

Geçmiş olsun allah sabır versin gerçekten zor bir durum inş. adalet yerini bulur

Ne denir ki valla durumu yeni öğrendim çok üzüldüm kardeşim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda mahkeme lehine sonuçlanır da maduriyetini giderirsin elimizden geldiğince yardım ederim bir telefon kadar uzağındayım bu dolandırıcılığı yapan şerefsiz cezasını çekmeli!!!

Bir telefon kadar uzağız başkan :cool:

Bu şerefsiz namussuz alçakları yağlı kazığa oturtmak lazım... Daha başka şeylerde söylerdimde neyse.. İnsanlar ne emekler verip ne zorluklar çekip araç sahibi olmaya çalışıyorlar.. Bu İt kopuk sürüsüde bizlerin vermiş olduğu emeği böyle şerefsizlikle çalıyorlar.. Kardeşim büyük geçmiş olsun gerçekten bu olay benim başıma gelmiş gibi üzüldüm..Allah yardımcın olsun.. İnşallah hak adalet yerini bulur.

Arkadaşlar eywallah sağol ün desteğiniZ icin

Samsung Edge ile gonderildi

Evet bir belirsiz durumu daha gün yüzüne kavuşturdum aracın avcılar Axa Sigorta sigorta dan kaşkol olduğunu ve aynı şirket tarafından pert é çıkarıldığını öğrendim.. P.tesi pertten direk alan kişinin de N...K... olduğuna dair bir belge alabilir isem ki başkomiser dedem ile gideceğim vermeyeceklerini sanmıyorum işte o zaman bir gol daha atmış olacağım :))

Evet bir belirsiz durumu daha gün yüzüne kavuşturdum aracın avcılar Axa Sigorta sigorta dan kaşkol olduğunu ve aynı şirket tarafından pert é çıkarıldığını öğrendim.. P.tesi pertten direk alan kişinin de N...K... olduğuna dair bir belge alabilir isem ki başkomiser dedem ile gideceğim vermeyeceklerini sanmıyorum işte o zaman bir gol daha atmış olacağım :))

İnşallah o belgeyi de alırsın, mahkemeye sunarsın. En kısa zamanda içinde adalet yerini bulur.:eyv

Hadi bakalım kardeşim :eyv

Çok büyük geçmiş olsun. Umarım bu süreç en kısa sürede lehine sonuçlanır.
Buradan bütün forum sakinlerine sesleniyorum araç alırken şasi no ve motor no ile pert kaydı varmı diye sigortacılardan öğrenebilirsiniz.
Ayrıca sigortacı aracın geçmiş poliçelerini inceleyerek normal hasar varmı görebilir.
Sigortacıdan çıkan sonuca göre şasi no ve motor no ile sms sorgulaması yapabilirsiniz.

Bak bu iyi haber başkan, Allah yardımcın olsun. Alıcaz çingenenin parasını:eyv

Geri