Pert Araç Davasi

Allah bu dolandırıcıların bin belasını versin. Haysiyetsiz herifler

Evet arkadaşlar çabalarım sayesinde aracın Axa Sigorta tarafından pert é ayrıldığını daha sonra Axa Sigorta hasarlı Araç satış birimi tarafından N...K.... é satılmış olduğu belgeler ile tespit edilmiştir.

Samsung Edge ile gonderildi

Hadi hayırlısı inşallah. Haklarını en kısa zamanda geri alırsın

Konuyu daha yeni okudum inşallah kazanacaksınız kardeşim. Allah yardimcin olsun. Insan ların hakkını alarak daha nereye kadar yaşarlar.

Benim Arkadaşımın başında aynı durum geldi ilk yıl kasko yaptırdı ikinci yıl aracınız pert kaydı yaptıramassin dediler mahkemeye verdi aracın değer düşüşü kadar olan kısmı ödediler sadece ön sağ tekerlek kırıldı diye pert etmişler :)

Benim araç baya baya pert beyler bu arada aradaki fark falan umrumda değil dalga geçer gibi abi hemen geri alırım 30 bine diye dalga geçmenin bedeli aracın satış sözleşmesinde görünen 44.800 tl yi ödeyecek ve arabayı benden geri alacak.. bu bir şekilde olacak..

Benim araç baya baya pert beyler bu arada aradaki fark falan umrumda değil dalga geçer gibi abi hemen geri alırım 30 bine diye dalga geçmenin bedeli aracın satış sözleşmesinde görünen 44.800 tl yi ödeyecek ve arabayı benden geri alacak.. bu bir şekilde olacak..

Aynen fiyat neyse o

Hadi insallah kardeşim...

Duman ile iletişimle gönderildi.

Burak kanka bu işi hakkıyla kazanıp bitirirsen gerçekten çok sevinicem o üçkağıtçı tilki'nin yüz ifadesini de çok merak ediyorum

Dosyamiz delil ve belgelerimiz ve ifadelerimiz de tamam
ca3eec4b6f7c8902de69d0be95ec992e.jpg

Geri