Pert Araç Davasi

Benle birlikte sende öğrendin ve baya desteğin ve yardımın dokundu abi bugün ki gelişmelerden sonra yemin ettim ya o arabayı alacak yada sadece gidiş bir bilet

Samsung Edge ile gonderildi

geçmiş olsun....
Allah yar ve yardımcın olsun....
Hakkınla hayırlısı inşallah...

Geçmiş olsun abim şu dünyada nekadar ... insanlar var en iyisi rabbim onları nasıl biliyosa öyle yapsın

Allah razı olsun dostlar bakalım burdan sonrası yargının isi

Grubumuzda ve sayfalarımızda paylaştım kardeşim, bu insanları deşifre etmek lazım ki dürüst insanlar aldanmasın...

Burak kardeşim çok geçmiş olsun. Yarın arıcam seni bi konuşalım kardeşim. İşin içinde polislikte bir durum var adam düpedüz dolandırıcı. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gördüm abi eline sağlık.. Davanın ilerleyisi açısından şahıslara hakaret et açık isim verilmemesini hepinize rica ederim.. arkadaşlar oldu bitti bundan sonrası şans ve adeletin işi

Burak kardeşim çok geçmiş olsun. Yarın arıcam seni bi konuşalım kardeşim. İşin içinde polislikte bir durum var adam düpedüz dolandırıcı. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aklıma gelmedi değil valla reis ariyacak tim seni malum anne infaz dede başkomiser enişte Gayrettepe otohirsizlikta hanımı asliye ceza katibi ama gene de konuşmak yarın :)

Geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun İnşallah

Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda çözüme kavuşur

Geri