Bu hafta parçalı bulutluymuş,haftaya güzel olur inşallah :) Ayrıca ben senin fikrini almak istiyorum görüş nasıl abi?
Görüş kesinlikle %100 arttı.Gecemi gündüze çevirdi.Yağmurlu havadada kullandım sarıdan daha iyi hiç olmassa parlak gösteriyor.Kısacası beklediğimden daha iyi geldi bana bu xenon işi :) Arabaya binince kararı sen verirsin.

Görüş kesinlikle 0 arttı.Gecemi gündüze çevirdi.Yağmurlu havadada kullandım sarıdan daha iyi hiç olmassa parlak gösteriyor.Kısacası beklediğimden daha iyi geldi bana bu xenon işi :) Arabaya binince kararı sen verirsin.

Sırf bu konu yüzünden babamla tartıştık bugün ya sinir etti beni yok siste ne olucakmış dedim takma kardeşim sislere :D Ama yolda da hep görüyorum bu monzalar gerçekten daha iyi.Önemli olan zaten senin beğenmen gerisi hikaye :)

Sırf bu konu yüzünden babamla tartıştık bugün ya sinir etti beni yok siste ne olucakmış dedim takma kardeşim sislere :D Ama yolda da hep görüyorum bu monzalar gerçekten daha iyi.Önemli olan zaten senin beğenmen gerisi hikaye :)

Sislere takma boşver.Ben takmıcam büyük ihtimal kısalara taktım o yeterli

Şu sınavlar bir bitsinde yazın baya yapacaklarım var.Çok yoğun bu aralar...

Boşver arabayı sen sınavlara bak :eyv

Şimdi garajda çektim fotoları baya bi güncel foto oldu :)

birde american park yapsak tam olucak qw

Geri