Overboost+5 bg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arifd

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yeni çıkan clio 09tce lerde overboost uygulaması varmış +5 bg +15 tork gibi güç artışı bu yazılımla eski model araçlara uygulanabilir mi 2012 2013 modellere

eskilerinde yok muymus?

Sanırım 2014 sonu üretimlerden sonrakilerde varmışş

Reaultun kendi sitesini incelerken fark ettim bende

Evet "yeni ayarları, mevcut turboyu daha hızlı ve sürekli kılıyor. İvmelenme sırasında sınırlı bir süre boyunca daha fazla güç (+5bg) ve daha fazla tork ( +15Nm ) üretiyor. " yazmışlar. Sormak lazım ama olsa bile iyi fiyat çekerler.

Bu konuyu derinlemesine araştıran birisi vardı başka bir forumda, araştırmalarım sonucu 2012'den itibaren üretilen tüm 0.9 TCe araçlarda var bu özellik diyordu.

Bu konuyu derinlemesine araştıran birisi vardı başka bir forumda, araştırmalarım sonucu 2012'den itibaren üretilen tüm 0.9 TCe araçlarda var bu özellik diyordu.

ben de vardı diye hatırlıyorum.

zaten var olup sadece önceki modellerde reklam/satış argümanı olarak kullanılmadı ve yenilerde argüman olarak eklendi olabilir.

aynı özellik psa 1.6 lardada var kimi marka söz ederken kimi marka hiç bahsetmemiş bile ama hepsindede var en azından psa 1.6tdci,hdi vs yeni 112-115 ve 120liklerde.

özetle bencede eskilerde var olma ihtimalı çok yüksek.

Geri