En iyisi manuel vites. Dert Yok taşa Yok
manuel oto amelelikten başka bişey değilmiş. otomatik alınca anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi manuel vites. Dert Yok taşa Yok
manuel oto amelelikten başka bişey değilmiş. otomatik alınca anladım.
benim aracım da icon edc.geri kaydırma sorunu bende de vardı.yanlız bunun sorun olmadığını servisin bize bilgi vermemesinden kaynaklı bir kullanım hatası olduğunu fark ettim.Araç hafif yada dik rampa farketmeden,start stop ta devrede iken,frene tam basılı duruyorken,frene uyguladığımız basıncı çok hafif bir şekilde azalttığımız zaman araç çaışıyor ve hill holder da devreye giriyor.geri kaydırma diye birşey de yapmıyor.bilginize..
Manuel de hakimiyet sende. Otomatik arıza yapınca 17.000 masrafı çıkınca üstelik tekrar tekrar arızalınca arabandan soğunca o zaman anlarsın. Otomatik arabayı kullanmayı bilmeyen acemiler için. Bayan işi
Manuel de arabanın tadına varırsın. Dersen şayet; ben tembelim , sadece araba gitsin dersen o zaman al. Ama belki 300 belki 2000 km de arızayı yaşayıp devamlı servis yoluna raZı isen.. birde servis arızayı şişirip bunda birşey Yok deyip; her 1-2 vites geçişlerinde belirsiz kafası karışan vitesleri ve motor bas bas bağırıp , oto vites atmadığı zaman kafayı yemeyi kabul edersen sıkıntı Yok