ORJ. Clio4 Jant

Temmuz.DC

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beyler gece ufak bi kaza geçirdimde arabanın sol ön jantını haşat ettim, şimdi de jant arıyorum çıkma olur sıfır olur farketmez ama orjinal olması önemli

nerden bulabilirim jantlar orinal 5 kollu 4x100 icon jantı

şu ana kadar bi tek bunu bulabildim

https://www.sahibinden.com/ilan/yed...clio-4-jant-takimi-aklas-jant-303171712/detay

burda 4tane diyo da bana bi tane lazım :D

Hurdacıları gezmekte fayda var. Hiç olmadı 4 jant alacaksanız değiştirin yeni bi modelle.:eyv

O verdiğiniz ilandaki jantlar muhtemelen replikadır zaten. Ancak çıkma bulabilirsiniz.

1400tlye il içi teslim 1450tlye kargo dahil (dilediğiniz adrese) sıfır 10mt dahil sürülmemiş 2016 araçtan çıkma 2016 dodlu lastiklere sahip sıfır icon lastik ve 4 icon 16inc jant var bende.

pazarlık olurmu dersen olmaz çünkü 1300tlye il içi alıcısı hazır ztn :)

1400tlye il içi teslim 1450tlye kargo dahil (dilediğiniz adrese) sıfır 10mt dahil sürülmemiş 2016 araçtan çıkma 2016 dodlu lastiklere sahip sıfır icon lastik ve 4 icon 16inc jant var bende.

pazarlık olurmu dersen olmaz çünkü 1300tlye il içi alıcısı hazır ztn :)
ustad ozel mesajların cok dolu msj gonderemedım bı kac tane sılersen sana bısey gndercemde

ustad ozel mesajların cok dolu msj gonderemedım bı kac tane sılersen sana bısey gndercemde

sildim kardeşim, eğer halen yazdığınız mesaj gitmez ise sizde kendi hesabınızda silmeyi deneyebilirsiniz oda sorun yaratıyor olabilir en kötüsü burdanda yazabilirsiniz

Geri