Jant önerisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3T0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
volk larda ısrarcıyım 8 ofset tam çamurlu hizasında kalıyo ön 8 arka 9 çok tatlı olur ve aracına beyaz çok yakışır gibi geliyo bana tabi bronzda iyi olabilr.bbs demişken izmirde çok var sarı taksilerde

Abi volk lar tek tip 9 ofset 17" mavisi nasıl olur peki çokmu boğar ? evet bbs ilanları hep izmirde :)

bak jant zevk işi ama bence beyaz çok iyi durur fazla parlak olmamak kaydıyla broz ve gold da deneyebilirsin ama mavi ii olmaz bence zıt renk düşün siyahla beyaz gibi bide ön8 arka9 ofset olursa daha tatlı olur :)

bu arada aracıma ben 2 defa 9 ofset taktım 5cm yay var hiç bi sıkıntı olmadı dışa 2cm falan çıktı megan 2lerin çamurlukları clio3 hb e göre daha kabarık olduğundan fazla taşmaz gibi geliyor bana benim fotolara bak bi istersen

bu arada aracıma ben 2 defa 9 ofset taktım 5cm yay var hiç bi sıkıntı olmadı dışa 2cm falan çıktı megan 2lerin çamurlukları clio3 hb e göre daha kabarık olduğundan fazla taşmaz gibi geliyor bana benim fotolara bak bi istersen

abi ben coil yapıp 5 cm felan basıcam

coil iyide çok pahalı! bence git 5cm yay al 17 volkları tak (beyaz yada gold..bence beyaz) bak keyfine burayada koy fotoları beğeni manyağı olsun fotolar :)

coil iyide çok pahalı! bence git 5cm yay al 17 volkları tak (beyaz yada gold..bence beyaz) bak keyfine burayada koy fotoları beğeni manyağı olsun fotolar :)

yok abi yayi sevmiyom yükselteceğim zaman sök tak uğraşmak istemiyorum

Geri