Jant önerisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3T0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet , bu günlerde jant bakan Tayfun ve banada fikir olur :)

​ofsetlere dikkat etmiyormusunuz 9 ofset diyor çamurluktan dışarı apaçi gibi baya bir dışarı taşma durumu olmasın sonra..

​ofsetlere dikkat etmiyormusunuz 9 ofset diyor çamurluktan dışarı apaçi gibi baya bir dışarı taşma durumu olmasın sonra..

şu an camurluk apaçi gibi açık duruyor 9 ofsetle o boşluğu doldukmak niyetim

beyaz volk tabiki. bende cli3 var 16'' 8 ofset bronzu var çok ii duruyor

asıl bbs herkezde arkadaşlar!! bakın bakalım şahinlere hehe

Bazı araçlara bakıyorum jant çamurluktan 5 cm dışarı taşmış hatta jant lastiktende önde sanki lastik jantı sıyırmış gibi duruyor. Apaçilerin şahincilerin puntocuların araçlarında görüyorum. Bana göre jantla çamurluk aynı hizada olursa güzel duruyor. Orjinal jantta içerde kalıyor biraz. Spacer ile bu sorun çözülüyor jant dışarı alınıyor aynı hiza oluyor. Ama jantın çamurluktan 5 cm taşması çok kötü görüntü oluşturuyor.

asıl bbs herkezde arkadaşlar!! bakın bakalım şahinlere hehe

Ben bu BBS yi hiç bi tofaş gurubunda görmedim abi borbet tarzi bbs leri kastediyorsan haklısın bakkalda satılıyor gibi herkeste var :)

Bazı araçlara bakıyorum jant çamurluktan 5 cm dışarı taşmış hatta jant lastiktende önde sanki lastik jantı sıyırmış gibi duruyor. Apaçilerin şahincilerin puntocuların araçlarında görüyorum. Bana göre jantla çamurluk aynı hizada olursa güzel duruyor. Orjinal jantta içerde kalıyor biraz. Spacer ile bu sorun çözülüyor jant dışarı alınıyor aynı hiza oluyor. Ama jantın çamurluktan 5 cm taşması çok kötü görüntü oluşturuyor.

yok abi o kadar çıkartmicaz daha doğrusu jantı almaya gittiğimizde denicez eğer çok çıkarsa taktırmam.

volk larda ısrarcıyım 8 ofset tam çamurlu hizasında kalıyo ön 8 arka 9 çok tatlı olur ve aracına beyaz çok yakışır gibi geliyo bana tabi bronzda iyi olabilr.bbs demişken izmirde çok var sarı taksilerde

Geri