- Konuyu Başlatan
sadece lastikleri alabilirim, ucuz yollu bişey yaparsan :aytuğÇamurluk içine giriyor bilgin olsun sen bilin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece lastikleri alabilirim, ucuz yollu bişey yaparsan :aytuğÇamurluk içine giriyor bilgin olsun sen bilin
geri vites ampülünü değiştirip kırmızı yapılacak, ve sağlı sollu çakar bağlanacak, amerikan park içinde tampon delme kesme yok, sinyalleri sabit bağlatıcam
önceki aracımda çift sis vardı bende çakar yapmıştım baya modu vardı ben 2 sağ 2 sol yanıp sönen çakar modunda kullanıyodum gerçekten çekici bir hava katıyodu bu aracımda da uygulamak isterim izleyeceğiniz yolu benimle yada sitede paylaşırsanız sevinirim uygulamak istiyorum fakat merak ettiğim stopun içini nasıl kırmızılaştıracaksınız ampul taksanız bile stopun içi şeffaf ton farklı olur yanıp sönerken
stobun iç rengi önemli değil, bu çakarlar için özel led ampüller yapılıyo, benim elektricim arkadasım oldugu için o konuda sıkıntı yok, istesem uzay mekiğine cevirebilir aracı
stop içi şeffaf yada renkli olması ton farkına neden olur sanırım siz geri vites ışığını iptal etmemek için şeffaf bırakıcaksınız onun yanına extra led ampul takacaksınız hem geri vites ışığıda aktif olarak kullanılır olacak doğru mu anladım