Merhabalar sayın reno fluence takım kaptanı evren bey,yaklaşık 1,5 ay önce sıfır 2012 model 1.6 privalage benzinli fluence aldım. fakat ön panel yani göğüs kısmı hani iki farklı renkten oluşupp birde orta çıtası ahşapp desenliydi yaa ... İşte onlar bende o şekilde değil, müşteri hizmetlrini aradım yetkili servise gittik ; acaba araç privalage değilde extremıum dur nedir diye şüphelendiler malesef privalage dır dediler ... yalnız renoo privalage kitapçığında farklı gösteripp sonrada isteğine göre istediği anda itediği gibi davranıp istediği parçayı değiştirmede hür diye geri dönüşş cevabı verdiler .. Kısaca biz biliriz dediler... ne diyimm doğrudur deyip geçtimm.. şimdi olay şuu ön göğüste 2 farklı renk olmalıydıı üst taraf siyahh alt taraf krem döşeme ortada da şu ahşapp çıtasıı olmalıydı fakat benim privalage da full siyah döşeme tamam direksiyonn krem döşeme , fakat çıta ise ahşap tarzıı desenli yerine normal gri döşeme ! Şimdi ben haklımıyım, haksızmıyım ? hmmm bide önce ne dediler bi bilseniz ? hocam ön göğüsü değişelimm; yani siz sıfır araç alıyosunuz pardonn bir değişiklik yapalaımm bence bu böyle olmaz neyse ; çok fazla kelime ve gereksiz söylemlerim oldu, affınıza sığınarak sizden cevap bekliyorum ? saygılarımla,
KYOKO
Aracınız öncelikle hayırlı olsun.Aracın fotoğraflarını paylaşırsanız size daha rahat yardımcı oluruz.Belki yenilerinde bunun gibi değişiklikler yapılmıştır.En kısa zamanda bayiye gidip bakacağım...