Milastan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun salih aramıza hoşgeldin keyifli forumlar :eyv Bir Meggy daha aramıza katılmış bulunmakta gün geçtikte çoğalıyoruz :)

aktif ve kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar dilerim. aramıza hoş geldin :eyv

hoşgeldin iyi forumlar..araç nekadara mal oldu acaba ve meganenın hangi serisi rxt rxi vs. ?

Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar :)

Aramıza hoşgeldiniz...

Hoşgeldin kuzen :D
arabanın modelini bilmiyoruz şu an ben aracı görmedim.gidince fotoğraflarını çekip ekleriz :)

Aramıza Hoşgeldin Salih. Aracın Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin inşallah.

Hepinize teşekkür ederim,hoşbulduk.derslerden aralık buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama antremanlarla da pek mümkün olmuyor :)
araç 2001 1.6 16v RTE modeli.Vişne çürüğü gibi garip bi rengi var,daha çözemedim :D yapılacak çok şey var ancak açık hava filtresi en önemli eksiklerden şu an :D arabanın gidişi çok güzel kesiciye 7000 devirde girmesi beni çok şaşırttı :D Adnan'la denedik arabayı 1.viteste 60,2.viteste 105,3.viteste 150 gördü :D akşamda olsa bir kaç foto çektim onları üye araçlarına ayrı konu açıp atacam birazdan :) aklıma takılan bir soru var bu aracın motor kodunu bilen var mı ?

Hoşgeldin Salih, iyi forumlar...

Geri