Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstavroz çıkarttın mı aga :)

bu nasıl bence yer uçağı senin arabanın kardeşi :)

600226_303627826394627_855085903_n.jpg

Bu MAXİ Williams Hakan

Ben sana 1 Haziran dedim. Sen kıvırdın kıvrandın kaçtın gelmedin:) Sonra şanzıman sorunum çıktı ben sana gene gel ama istavrozlarım dağılır 5te 60da top speede kadar sıkabilirim dedim gene yemedi gene gelmedin:)

Şanzıman tamam gel rs'ine istediklerini ekle çıkar gel:) Gene diyorum gel diye ve sen gene kıvıracaksın eminim:D

Asena seni:D
Mevlana Eren son noktayı koydu: -''Ne olursan ol yine gel''kıhkıh

İstavroz çıkarttın mı aga :)

Cikarttim cikarttim gel deneyelim hemen!!!

İstedigin vites istedigin hizda basarim. Kivirma kacma!!

6 Ekim 2012 tarihine kadar clio na ne yaparsan yap. Video cekilecek:)

bugun istanbulda küçük bi işim vardı gittim geldim gezmeye gelsem herkesin haberi olurdu :) o ara bostancı sanayi sitesinde 34 UF 14 küsür plakalı Williams gördüm arkasında 16s yazıyordu :) sesi güzeldi geçti gitti :)

SLC çekinip Bodrum'a gitmiş dediler :aytuğ

Varya tam yılan hikayesi oldu bu SLC&Eren ilişkisi...Kardeşim yapacaksanız yapın, vizite işliyor. Olmadı kapamayın tükkanın önünü...Haa ben sonucu biliyorum, iki aracada bindim. :)

Varya tam yılan hikayesi oldu bu SLC&Eren ilişkisi...Kardeşim yapacaksanız yapın, vizite işliyor. Olmadı kapamayın tükkanın önünü...Haa ben sonucu biliyorum, iki aracada bindim. :)

Sonucu Selcukta biliginden gelmiyor zaten. SLC nin aklinca gizli sakli kalan speclerinin hepsini biliyorum. ona ragmen hodri meydan.

Evren seninlede isimiz var. Gokhan'in stok f7r sini delecegiz:)

SLC çekinip Bodrum'a gitmiş dediler :aytuğ
Tüymüş hehe

Bence tükkanın önünü sil süpür gitsin SLC nin geleceği yok:D

Sonucu Selcukta biliginden gelmiyor zaten. SLC nin aklinca gizli sakli kalan speclerinin hepsini biliyorum. ona ragmen hodri meydan.

Evren seninlede isimiz var. Gokhan'in stok f7r sini delecegiz:)
Evet sonuç ortada ama Selçuk yok hehe

Geri