- Konuyu Başlatan
hahahaha
Aynen şanzımanın aralardan derelerden çıkardık İçerde öylece duruyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasıl bence yer uçağı senin arabanın kardeşi
Mevlana Eren son noktayı koydu: -''Ne olursan ol yine gel''kıhkıhBen sana 1 Haziran dedim. Sen kıvırdın kıvrandın kaçtın gelmedin Sonra şanzıman sorunum çıktı ben sana gene gel ama istavrozlarım dağılır 5te 60da top speede kadar sıkabilirim dedim gene yemedi gene gelmedin
Şanzıman tamam gel rs'ine istediklerini ekle çıkar gel Gene diyorum gel diye ve sen gene kıvıracaksın eminim
Asena seni
İstavroz çıkarttın mı aga
Varya tam yılan hikayesi oldu bu SLC&Eren ilişkisi...Kardeşim yapacaksanız yapın, vizite işliyor. Olmadı kapamayın tükkanın önünü...Haa ben sonucu biliyorum, iki aracada bindim.
Tüymüş heheSLC çekinip Bodrum'a gitmiş dediler :aytuğ
Bence tükkanın önünü sil süpür gitsin SLC nin geleceği yokVarya tam yılan hikayesi oldu bu SLC&Eren ilişkisi...Kardeşim yapacaksanız yapın, vizite işliyor. Olmadı kapamayın tükkanın önünü...Haa ben sonucu biliyorum, iki aracada bindim.
Evet sonuç ortada ama Selçuk yok heheSonucu Selcukta biliginden gelmiyor zaten. SLC nin aklinca gizli sakli kalan speclerinin hepsini biliyorum. ona ragmen hodri meydan.
Evren seninlede isimiz var. Gokhan'in stok f7r sini delecegiz