Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynama asacağım lanyard ve koluma takacağım saat hazır bile:)

4r1bd.jpg

4r1cd.jpg

abi bu lanyardı nerden buldun ? :)

Saat neyin saati? :)

Buluşmada boynunda idi abi dikkatimi çekti

Toplu sekilde cevap vereyim en iyisi:)

Ethem Genim gormedi Williams i. Bir arkadas Williams ile yarisip yarismadigini sordugunda yarismadigini. Yaris arabasinin 250 hplik r21 turbo oldugundan falan bahsetti. hos sohbetti.

1 Haziran dan once lansmani yaptik:) 1 Hazirana kadar maddiyat musade ederse eksikleri halledip SLC yi poset edecegim:D

Saat Renault F1 Team in Pilot Alonso icin yaptirdigi saat. Official orj bir urun. Lanyard Cotech lere veriliyor sanirim. ben Merdan'in boynundan aldim:)

Bulusmada boynumdaydi lanyard. Yemekte Mais ten birininde dikkatini cekti hatta:)

Hmm saat iyiymiş :) Madem cotech lere veriyorlar bende gidip benim cotech' den alayım o zaman o nasıl olsa alır bir daha :D Zaten renault f1 team saatim var :D Bi arabam eksik :D bi williams da bana bul :D Bu arada hazırlada iyicene bi fotoğraflıyım wiliyi haketti..

Hmm saat iyiymiş :) Madem cotech lere veriyorlar bende gidip benim cotech' den alayım o zaman o nasıl olsa alır bir daha :D Zaten renault f1 team saatim var :D Bi arabam eksik :D bi williams da bana bul :D Bu arada hazırlada iyicene bi fotoğraflıyım wiliyi haketti..

Stcikerları yapıştırayım foto işini hallederiz. :)

lanyard istanbullanyard tarafından yapılıyor sanırım çünkü referansları arasında var arayıp görüşüp alabilirseniz alın..

en çok merak ettiğim aracların basında eren abi bigün kısmet olurda ortak bulusmada tanısablirsek senınle uzun uzun incelemek ıstıyorum williams'ı. maşAllah Allah kaza bela vermesin.

en çok merak ettiğim aracların basında eren abi bigün kısmet olurda ortak bulusmada tanısablirsek senınle uzun uzun incelemek ıstıyorum williams'ı. maşAllah Allah kaza bela vermesin.

Eyvallah kardeşim. Nasip kısmet. Genelde buluşmalara gelmeye çalışıyorum. Olurda İstanbul'da olursan neden olmasın :)

Geri