Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eren bir yerlere taş attın yine:D pazartesi kaç gibi gidecem servise bende gelebilirim duruma göre...

plakanın 53 olması ayrı bi güzel olmuş he :)

Lanyard çok güzelmiş bendede Alonso'nun olduğu zamana ait olanı var.Turkuaz mavi sarı renklerle :)

maşallah eren abi tam hazır hale trafiğe ne zaman çıkacak araç ?

Eren bir yerlere taş attın yine:D pazartesi kaç gibi gidecem servise bende gelebilirim duruma göre...

Taş yerini bulur abi:) Akşamüstü gitmeyi planlıyorum 5 gibi. Gel görüşelim abi iyi olur.

plakanın 53 olması ayrı bi güzel olmuş he :)

Bak yaa:) 53 kalırmı kalmazmı bilmiyorum ama DN plaka hoşuma gitmedi değil hani:)

Lanyard çok güzelmiş bendede Alonso'nun olduğu zamana ait olanı var.Turkuaz mavi sarı renklerle :)

Satarsan alırım sendeki Lanyardı:) Yada foto varsa koyarmısın? Merak ettim bak şimdi.

maşallah eren abi tam hazır hale trafiğe ne zaman çıkacak araç ?

Adaş araç trafikte zaten:) Bugün evden servise gittim. Arabayı yıkadık vs:) Ufak bir sorun var (motor çok yüksek devir çalışıyor) onu hallettiğimde tamamdır. Bu halde İzmit'ten geldim arabayla 2 3 gün önce:)

Maşallah çok güzel olmuş son hali.

Spacer ister ama sanki.O jantlar şöyle hafif çamrluk doldursa ralli sitili olsa fena olur :D

Satarsan alırım sendeki Lanyardı:) Yada foto varsa koyarmısın? Merak ettim bak şimdi.
İstediğin için satmak isterdim ama sevdiğim bi abimden hediye olduğu için yapamam Eren abi :)
Buyur fotosu :)
ArCKSOqCIAER0YZ.jpg

Eyvallah Armağan. Spacer işi aklımda. Sıra gelmedi henüz diyeyim:)

eren wiliams ı ethem genim gördümü? gördüyse ne dedi?

1 hazirana az kaldı :D

Geri