Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazılanlara bakma sen yolunda emni adımlarla ilerliyorsun...:eyv

Yok abi kimsenin birşey yazdığı yok. İnsanlarla muhabbet ederken kendi kendime olayın farkına varıyorum:) Ben rahatsız oluyorum o an ki karşı tarafı düşünemiyorum bile. Haklarını helal etsinler valla:)

Yok abi kimsenin birşey yazdığı yok. İnsanlarla muhabbet ederken kendi kendime olayın farkına varıyorum:) Ben rahatsız oluyorum o an ki karşı tarafı düşünemiyorum bile. Haklarını helal etsinler valla:)

Darlanma kendimde başlıyor diyorsun yani...:D

jantlar yakışmış güle güle kullanın. rengi altın sarısı olsa daha da güzel olur gibi

çok güzel olmuş jantlarda coilde maşallah willye :eyv

Hayırlı olsun Eren abi ''Compomotive'' jantların güle güle kullan ve eskit :bravo Güzel seçim olmuş ... :eyv

Jantlar eski barzo tenekelere göre güzel
Fakat daha güzel olabilirdi resimlerden bakınca panpa
Genede yakından gerçek halini görmeden tam net yorum yapmıycam

Herkese iyi dilekleri icin tesekkurler.

İlk bismillah dedigimde aklimda orj janti olmazsa comp. yada sparco( ters offset rally tipi) oda olmazsa o.z supert. vardi. Gonlumden gecen oldu. Son derece icime sinmis durumda. Renk konusunda oem disi bir janti oem rengine boyamaya pek sicak bakmiyorum. Tabi fikirler degisebilir belki zamanla

Selcuk et si daha dusuk oldugundan tenekeler kadar icerde degil german style gibi disardada degil Tam ayarinda.

Zaten coil vardi onlari sokup sabit amortisor yay sistemine gectim. Birde arkalar patlakti onlari hallettik.

Herkese tekrardan tesekkur

Arac cok sırın
masallah
kazasız belasız kullanman dılegımle

Geri