Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla eren beyaz yakışmış ama o nostaljiyi vereceksen gold kardeşim :eyv willams yazıları ile aynı renk ..

Yan taraflardaki Williams logoları eksik :)
Jantlarda orjinal jantları olsa eminim daha güzel dururdu ama olsun bu haliyle bile çok güzel görünüyor :)

cok iyi olmus abi masallah:) kac kilo onlar baktiniz mi hic

Eyvallah kardeşim. 15" tanesi 7.8 mi neydi? Özgür tartmış söyledi hatta ama unuttum inan. kaba hesap 7.5 - 8 kg de işte:)

williams ın orj. jantlarının peşindeydin, izini bulamadın sanırım. bunlarda fena olmamış. her türlü gideri var :)

valla eren beyaz yakışmış ama o nostaljiyi vereceksen gold kardeşim :eyv willams yazıları ile aynı renk ..

Abi o tenekelerden ruhum o kadar daralmış ki bu beyaz jant işi ilaç oldu adeta:) Şu inan hiç içimden gelmiyor o renge boyamak:)

Yan taraflardaki Williams logoları eksik :)
Jantlarda orjinal jantları olsa eminim daha güzel dururdu ama olsun bu haliyle bile çok güzel görünüyor :)

Boyadan yeni çıkınca Wiliiams yazıları kalmıyor tabi:) Orj. jant vardıda bizmi almadık :)

williams ın orj. jantlarının peşindeydin, izini bulamadın sanırım. bunlarda fena olmamış. her türlü gideri var :)

Jantların izini buldum ama satmıyor sahibi. Zamana bıraktım. Zamanında bunlarda satılık değildi mesela.. Kısmet yani tamamen... :)

Fafi ve Adil ikiside çok kraldır :) Makara muhabbet bayağı gülmüşsünüzdür abi :D

Herkes kendi derdinde olunca pek geyik yapamadık açıkçası. Birde ben saat 15:00 gibi ordaydım. Onlar son rütuşlardaydı. Kısmet başka zamana inş.

jantlar cukk oturmuş:eyv, orjinal denk gelirse alınabilir tabii...:)

Geri