megane satildi....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzinli yormazsa 1.4tsi 150 hp bir sürü tiguan var.

Tiguan.... Evet ama, ban mi denk geliyor bilmiyorum ama daha bilgi alabildigim vw bayii yok, showroomda bile arac yok.... Bir de tiguanda en buyuk endisem, dediniz ya benzin yormazsa, iste ya yorarsa diye lpg alternatifimin nerdeyse olmayisi. Boyle bakinca 54 kusurlere cikabiliyorsam, dizel yeti greenline alirim, en azindan az yakar diyorum. Yeti de test surusu de yzptim, motorunu istekli devri, ic mekanin sessizligi ve doananimi ile gayet yeterli, ancak tipi biraz garip geldi bana. Oyle tiguan gibi ya da ix35 gibi carpmadi beni... Qashqai ise gerci test yapmadim ama nette okudugum kadarilya ic mekan olarak yetiden geride. Makyajlansa da yuzu eskidi. Ve tekna alamazsam bayagi bos donanaima sahip. Ama dis goruntusu hosuma gidiyor....

Jetta ya gelirsek, 45 civarina 1.2 tsi var sanirim, ya da su pancar 1,6 atmosferikler..... İncelemek gerek, sonuca focus ecoboosta alternatif olabilir....

Cok karmasigim, bir qashqai diyorum, sonra qklim yetye gidiyor. Ordan donuyorum lineaya bakiyorum, sonra yok deyip focusa bakiyorum.... C segment binek-crossover
Dizel-benzinli

İkilemi arasinda gidiyorum. Yok mu soyle hepsini kapsayan bisey. :-)

Duster düşünebilirsiniz

düşük kmli dizel jetta bulabilirsin. yada passatın önceki kasasının full paketini alabilirsin dizel 2.0 o paralara.

Hayırlısı olsun

Sıfır auris diyorum, fiyat ve donanımda başarılı bir tercih. Hem ara da değişiklik iyidir.

Hayirli Olsun Suv Dusunursen Diesel Duster Bak Derim Siyah Full Olan Sahane Hem Cok Da Avanraji Var Rakiplere Gore

Geri