Emeğine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede difüzör çok gerekli megane III lere. ama difüzör olmayınca boyama da yakışmış bence evet fluence ve megane III lerin 5 kollu jantları çok güzel ama bi sorunu var kocaman arabada çok küçük görünüyor...
Zayıf yerden vurdunSen önce bir ehliyetini alda konuş 3 senen var daha Furkan efendii bırak hayal kurmayı
Zayıf yerden vurdun
2.5 sene
büyük ve gösterişli olması benimde çok hoşuma gidiyor bahsettiğim şeyi jantın küçük kalmasıNapalım bizim meganelar gerçekten iri otolar.Buda benim çooook hoşuma gidiyor.Büyük iri gösterişli spor hemde hatcback....daha ne olsun beee
O nası oluyormuş benim bildiğim 22 marttan sonra hak kazanıyosun senCumartesi akşam saat 24:00 dan sonra ehliyet almaya hak kazanıyorum ayık ol
Aynen tipi yüzünden jant küçük gözüküyor, bana çok soran oldu 15"mi diyebüyük ve gösterişli olması benimde çok hoşuma gidiyor bahsettiğim şeyi jantın küçük kalması
büyük ve gösterişli olması benimde çok hoşuma gidiyor bahsettiğim şeyi jantın küçük kalması
valla bende 16 diye söyleye söyleye bir hal oldum yani.
O nası oluyormuş benim bildiğim 22 marttan sonra hak kazanıyosun sen
Aynen tipi yüzünden jant küçük gözüküyor, bana çok soran oldu 15"mi diye
En iyisi 18 yada 19 başka türlü iflah olmazvalla bende 16 diye söyleye söyleye bir hal oldum yani.