Megane III cü lere özel :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

O iş yatar satmam ben arabayı :D
İlanın süreside doluyo zaten 39 yazcam yeni ilan açıp o parayı verirlerse satarım anca :)
işte bu güzel oldu :D şimdi hatırladım senin derdin kılcal çiziklerdi :D çok takma onlarıda.. yazda Mert le gel ne istersen onu kaplarız :D :D

işte bu güzel oldu :D şimdi hatırladım senin derdin kılcal çiziklerdi :D çok takma onlarıda.. yazda Mertle gel ne istersen onu kaplarız :D :D
Aynen o derdimde vardı ama az önce babama gösterdim bizimki daha güzel dedi bunu beğenseydi harbi sökcektim bendekileri :D
kaç kilometre ordan burası ona göre benzin parası biriktiriyim malum K4M :D

Aynen o derdimde vardı ama az önce babama gösterdim bizimki daha güzel dedi bunu beğenseydi harbi sökcektim bendekileri :D
Dizelin ciğerine kurban :D gerçi 8 lt yakıyor bu sıralar :D :D Ben kafaya koydum Furkan gidelim adanaya seyhanda zaten benim yaz aşkım vardı hehehehe

çok güzel görünüyor :eyv

Dizelin ciğerine kurban :D gerçi 8 lt yakıyor bu sıralar :D :D Ben kafaya koydum Furkan gidelim adanaya seyhanda zaten benim yaz aşkım vardı hehehehe
bizimkinin ciğerini kediler yemiş herhalde hehe hehe zaman kalırsa benide görürsün Mert :D

:D biriktirmeye başla Furkan çok kilometre :D halatı eksik etme arabadan... hehe

güzel duruyor :) teşekkürler paylaşım için

Kardeşim o nasıl söz zaman kalırsa benide görürsün diye ben oraya senin için gelirim zaman kalırsa keyfim isterse onuda görürüm ;) 85 mi seninki

Furkan beyefendi tasarruf edelim diyorsan seni bilemem ben uzar giderim folyoları çeker yemek yeriz sen gelirsin :D:D

Geri