Adana ya geliyim ben en iyisi bizim arkadaşların kendine hayrı yokyardım edecek bir arkadaşla yapabilirsin benim gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana ya geliyim ben en iyisi bizim arkadaşların kendine hayrı yokyardım edecek bir arkadaşla yapabilirsin benim gibi
gel Mert başımın üstünde yerin var teknik ekibi toplar girişiriz TJ yeAdana ya geliyim ben en iyisi bizim arkadaşların kendine hayrı yok
İnşallah kardeşim gelme nedenlerim vardı bir tane daha eklenmiş oldu yaza kısmetse artık Sen kadroyu ayarlagel Mert başımın üstünde yerin var teknik ekibi toplar girişiriz TJ ye
İnşallah ekip hazır kardeşim malzeme desen zibil gibi hehehehe babam sağolsun bişey yaptırmayınca aldığım elimde kalıyor... karataşa götürür manzaraya karşı elden geçriririzİnşallah kardeşim gelme nedenlerim vardı bir tane daha eklenmiş oldu yaza kısmetse artık Sen kadroyu ayarla
İnşallah ekip hazır kardeşim malzeme desen zibil gibi hehehehe babam sağolsun bişey yaptırmayınca aldığım elimde kalıyor... karataşa götürür manzaraya karşı elden geçriririz
kıskanmadım desem yalan olur gelince benim babama da bi konuşma yaparsın hayrına hehe malzemeler senin olsun. 2-3 ay da elimde renk renk folyo olur herhaldeAyıptır söylemesi babasını bu tarz konularda ikna etmiş biri olarak senin babanlada konuşurum ama önce malzemeleri ben alıyim hehe
Konuşurum tabi bana biraz stoplara lazım bide carbon ya da kırmızı logolar için lazımda ben yapamam öyle işlerkıskanmadım desem yalan olur gelince benim babama da bi konuşma yaparsın hayrına hehe malzemeler senin olsun. 2-3 ay da elimde renk renk folyo olur herhalde
stoklarımızda carbon bulunmamaktadır transparan siyah istersen bulunabilir. mat siyah var, parlak siyah varKonuşurum tabi bana biraz stoplara lazım bide carbon ya da kırmızı logolar için lazımda ben yapamam öyle işler