Bunu sen istedin dostum849 gün sonra görüşelim
hehehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu sen istedin dostum849 gün sonra görüşelim
Bunu sen istedin dostum
hehehehe
vay arkadaşş 2,5 yıl sonraki kapışmanın hesabındasınız ya ben napim ? arabanın ciğerini yedileri ciğeriniiii kendime rakip olarak şahin/doğan görüyorumBunu sen istedin dostum
hehehehe
O zaman sende kapışmayı bırakıp kaliten kadar konuş ayaklarına başlayacaksın en iyi çözüm ovay arkadaşş 2,5 yıl sonraki kapışmanın hesabındasınız ya ben napim ? arabanın ciğerini yedileri ciğeriniiii kendime rakip olarak şahin/doğan görüyorum
öyle yapıcam artık naplım ah benim corollam olacaktı kiii..O zaman sende kapışmayı bırakıp kaliten kadar konuş ayaklarına başlayacaksın en iyi çözüm o
O zaman sende kapışmayı bırakıp kaliten kadar konuş ayaklarına başlayacaksın en iyi çözüm o
Corollaya falan özenme bırak ya geçen arkadaşınkini sürdüm lpg'de devir kestirdim araba boğuldu gaz kesildi bi öksürüyo görsen heheöyle yapıcam artık naplım ah benim corollam olacaktı kiii..
Kalite isteyene kalite performans isteyene performans, alayına goooSen öylemi yapıyorsun
Corollaya falan özenme bırak ya geçen arkadaşınkini sürdüm lpg'de devir kestirdim araba boğuldu gaz kesildi bi öksürüyo görsen hehe
Dedim toyota değil mi hehe