16 Ocak 2012 #41 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eren bu konuyu görürse çıldırır
16 Ocak 2012 #42 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 SLC' Alıntı: Eren bu konuyu görürse çıldırır Genişletmek için tıkla ... Kankacım mesele turbolamak değil. Nereye koyacağız intercooler'ı turboyu bilmem neyi Biliyorsun yer sıkıntımız var. Elde kala kala 80 cm kayış kaldı
SLC' Alıntı: Eren bu konuyu görürse çıldırır Genişletmek için tıkla ... Kankacım mesele turbolamak değil. Nereye koyacağız intercooler'ı turboyu bilmem neyi Biliyorsun yer sıkıntımız var. Elde kala kala 80 cm kayış kaldı
16 Ocak 2012 #43 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 EREN34' Alıntı: Kankacım mesele turbolamak değil. Nereye koyacağız intercooler'ı turboyu bilmem neyi Biliyorsun yer sıkıntımız var. Elde kala kala 80 cm kayış kaldı Genişletmek için tıkla ... hahahah ne pis huyun varmış senin böyle bu kelimeleri ederken o pis sırıtışını düşününce bende gülüyorum
EREN34' Alıntı: Kankacım mesele turbolamak değil. Nereye koyacağız intercooler'ı turboyu bilmem neyi Biliyorsun yer sıkıntımız var. Elde kala kala 80 cm kayış kaldı Genişletmek için tıkla ... hahahah ne pis huyun varmış senin böyle bu kelimeleri ederken o pis sırıtışını düşününce bende gülüyorum
16 Ocak 2012 #44 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 SLC' Alıntı: hahahah ne pis huyun varmış senin böyle bu kelimeleri ederken o pis sırıtışını düşününce bende gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Sonunu düşünen kahraman olamaz. Düşünmeden gel seni halka mal edeceğim
SLC' Alıntı: hahahah ne pis huyun varmış senin böyle bu kelimeleri ederken o pis sırıtışını düşününce bende gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Sonunu düşünen kahraman olamaz. Düşünmeden gel seni halka mal edeceğim