Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyim. İnsanları ille bunu kullanacaksın diye zorlamanın anlamı yok. Bu durum bazı konularda tekelciliğe kadar gidebilir, bambaşka açılardan insanları mağdur edebilir. FM ve AM frekansların tabiri caizse içinin boşaltılması bir felaket veya savaş durumunda da insanlar için gerçek bir felakete dönüşebilir. Telsiz konusunda eğitimli arkadaşlar konuya daha hakimdir. Onları da yorumlarını merak ediyorum, acaba yanlış mı düşünüyorum?İsteyen DAB sistemiyle,isteyem FM anolog olarak dinler.İsteyende modülünü aracına ilave ettirip her iki sistemdende müziğini dinler.Bence sıkıntı yok.
Bu açıdan bakmamışım kardeşim, çok haklısın, savaş zamanlarında dijital yayın yapılması imkansız olacaktır...Aynı fikirdeyim. İnsanları ille bunu kullanacaksın diye zorlamanın anlamı yok. Bu durum bazı konularda tekelciliğe kadar gidebilir, bambaşka açılardan insanları mağdur edebilir. FM ve AM frekansların tabiri caizse içinin boşaltılması bir felaket veya savaş durumunda da insanlar için gerçek bir felakete dönüşebilir. Telsiz konusunda eğitimli arkadaşlar konuya daha hakimdir. Onları da yorumlarını merak ediyorum, acaba yanlış mı düşünüyorum?