- Konuyu Başlatan
Arabamda triger zincirli değil, Plastik kayış mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba ben de aynı durumdayım, 2015 model 1.5 dCi EDC Touch Plus 110bg
servis trigerin kayış olduğunu ve 4. yılda değişmesini gerektiğini söyledi
yıllık bakım 1000-TL, triger 1300-TL fiyat verdi
siz naptınız? özele mi gideceksiniz?
Sorun bu değil. Burada yanlış bir bilgi de veriyor olsam bu şekilde direk hiç sorgulamadan insanın uyarılması ve itham altında bırakılması pek hoş değil açıkcası. Ben o ironi olayında gerçekten olayı espri olarak anladığım için söylenmiş bulundum. Yanlış anladığım için kusura bakmayın.Edc şanzıman demiş kendisi başlıkta. Size de, sizin araç manuel sanırım diye sormuş.
Sorun bu değil. Burada yanlış bir bilgi de veriyor olsam bu şekilde direk hiç sorgulamadan insanın uyarılması ve itham altında bırakılması pek hoş değil açıkcası. Ben o ironi olayında gerçekten olayı espri olarak anladığım için söylenmiş bulundum. Yanlış anladığım için kusura bakmayın.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar aradım mais'i, daha önce bana da 4. yıl bakım için triger dahil indirimli 2300 demişlerdi. Fakat ona mazot filtresi dahilmiş. Mazot filtrem önceki bakımda değiştiği için gerek yok dediler ve fiyat 2100'e indi.
Fakat my renault uygulamasındaki listeden bahsetttim ve fren hidroliği ile soğutma sıvısı da gerekir diyip 2700'e güncellediler fiyatı