Megane Coupe Modifiye Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okky33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18964819821075353308610.jpg

bence bu hali çok daha sade duruyor

son resimleri görmemiştim..maşallah güzel olmuş emeği geçenlerin eline saglık:eyv yalnız 205/40/17 mat yada parlak farketmez jant lastik lazım....

son resimleri görmemiştim..maşallah güzel olmuş emeği geçenlerin eline saglık:eyv yalnız 205/40/17 mat yada parlak farketmez jant lastik lazım....
saolasın burak 17" sürtcek dediler taktırmadılar 205 40 16'da bulamadık izmirde ne kadar lastikçi varsa sorduk bulursanız bi takımda bana alın dediler hepsi. bende böle yaptım ileride denk gelince değiştiririm hem banada değişiklik olur diye düşündüm. şuan ki halide gayet içime sindi beğendim yani...

Renk seçimi ve Siyahla Beyaz uyumunu müthiş yakalamışsınız :eyv

Yanda ki şeritler olmamış .
Jant seçimi 5 kol jantlardan yana olsaydı , Spoon gibi vs . daha iyi olurdu ( Bence )

Farların siyaha boyanması çok süper göstermiş güle güle kullanın ;)

jantlar 16 ya da 17 olmalı 5 kollu tabiki aynalarda siyah olmalı bukadar emek harcamışken motora da el atılmalı derim makyaj bi yere kadar:)

saolasın burak 17" sürtcek dediler taktırmadılar 205 40 16'da bulamadık izmirde ne kadar lastikçi varsa sorduk bulursanız bi takımda bana alın dediler hepsi. bende böle yaptım ileride denk gelince değiştiririm hem banada değişiklik olur diye düşündüm. şuan ki halide gayet içime sindi beğendim yani...

tanıdık lastikçi var isterseniz oraya bakarız bulamadığım lastiği orda bulmuştum bende :eyv

kareşimde 205 45 17 var sürtme yok yaylar da kesik üstelik

Güzel olmuş Maşallah, kazasız belasız.

kazasız belasız kardesım geçerli olmuş araç. yanlardaki sadeleği karbon şerit yerine dövme uygulaması kullansan daha da gecerlı olacak gıbı geldı yine de hertürlü gideri var. bu arada iç mekan resımlerını de atarsan sevınırız:eyv:eyv:eyv:eyv:eyv

Geri