Megane Coupe Modifiye Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okky33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler abilerim kardeslerim daha iyileri sizin olsun ben elimden ve cebimden geleni yapmaya çalıştım takdir sizlerin...

:) 3. soruşum olacak ama öl farlar folyo sanırım adanada bulamıyorum o folyodan

:) 3. soruşum olacak ama öl farlar folyo sanırım adanada bulamıyorum o folyodan
k.bakma kardes gözümden kaçmıs farlar folyo değil sprey boya (cam boyası) ama dediğin gibi folyoda oluo cam filmi gibi düşün. fakat ne kadar sağlıklı olur dediğimde boyanın daha ii olduğu söylendi...

k.bakma kardes gözümden kaçmıs farlar folyo değil sprey boya (cam boyası) ama dediğin gibi folyoda oluo cam filmi gibi düşün. fakat ne kadar sağlıklı olur dediğimde boyanın daha ii olduğu söylendi...

Sorun değil est :) Ya ben sadece özel buluşmalarda vs yapmayı düşünüyorum normalde siyah yada füme rengi şeffaf folya var diye biliyorum ama işte adanada bulamadım boyatmak şimdilik bana göre olmaz biraz daha araştırim ben çok teşekkür ederim :)

resimleri görmek için mesaj atmam lazım :)

sen beğendiysen şeritleri sorun yok dostum :)

herkesin ortak görüşü o şeritlerin güzel olmadığı yönünde ve yorumlar senin, insanların gözünde daha iyi bir araç sahibi olman için önemli :)

ama elbette seni çok iyi anlayabiliyorum bu senin karakterin, senin bakış açın bunu aracına yansıttığın için teşekkürler. Aracının güzel olup olmamasından daha önemlisi uğraşmışsın ve bizimle paylaşmışsın bu hepsinden güzel :)

:eyv

Göremiyormusun resimleri İnanç...

Görebiliyorum ama, üye foruma resim yüklediği zaman yorum yapmadan göstermiyor resimleri. Fakat bu sadece forumun kendi serverını kullandığı zaman oluyor. Yani imageshack yada diğer sağlayıcalara yüklediğinde sorun yok ama forum serverlarına resim yüklendiği zaman görmek için mesaj atmayı zorunlu kılıyor. Ayarlardan değiştirilebilir.

bende diyorumki şeritler düz siyah bi şerit olsaydı (ki siz resimlerden öyle görüyorsunuz) katılıyorum güzel olmazdı ama carbon şerit olduğu için araçla hem kombine oldu hemde hareket getirdi.

bakınız şeritlerin olmadığı hali bu şekildeydi....

Geri