Megane Coupe Modifiye Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okky33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla dostum uygun yer ve zamanda olursa mutlaka bende isterim bi toplantı güzel olur. bu arada imzandaki linke gerekli bilgileri girdim. ayrıca belirteyim bizim izmir'de ki en geniş araç topluluğu olan "garaj35" adı altında bi grubumuz var düzenli olarak toplanıyoruz ve çok güzel paylaşımlarımız dostluklarımız var sizleride bekleriz bu gruba. internet sitemiz : Hoşgeldiniz ayrıca facebook'da da sayfamız var...

beyaz herzamanki gibi yine harika olmuş...
maşallah kazasız belasız kullanın...
ben siyah çizgileri pek sevmedim ama siz sevdiysenin gerisi çokta önemli değil :)

beyaz bu senenin trend rengi ve hiçbizaman da eskimeyecek bi renk olduğu için beyazda karar kıldım ztn. şimdi aracıma her baktığımda düşünüyorum renault mühendisleri megane coupe yi tasarlarken beyaz rengi hiç denememişlermi bakmamıslarmı bu araca nasıl yakıştığını görmemişlermi die... neden coupe nin beyazı yok bi anlam veremiyorum açıkcası

araç çook güzel olmuş da bu kaplama olayını ruhsata felan nasıl işletiyosunuz ?

ya arac gercekten cok guzel ama şu jantlarıda bı beyaz spoona veya sıyaha cevır muhtesem durmazsa neyım

beyaz yada mat siyah spoon yada lenso tak beyaz 17 bomba olur maşallah :) bnmde seneye planlarım var kırmızı olabilir araba yada mat siyah :D

maşallah kazasız belasız kardeş

Aracın beyaz kaplanmasına bıttım resmen
ellerınıze saglık
bu far karartma orusu engellıyor mu
bı sakıncası yok mu
muayıneden gecer mı acaba

Geri