Aracın hayırlı olsun Şahin, Arka kelebek camların motoru 95% sağlamdır, yapman gereken şey sen veya tamircin, kelebek camlarının motoruna ulaşıp motor mekanizmasını eski gres yağından arındırmak ve elektrik iletimi yapan kablo ve kanalları temizlemek. ondan sonra kelebek camların ilk günkü gibi olacak. Ben kendim yaptım, Arka koltukları sökmek yerine
1-Kelebek camını söktüm, 2-motora ulaşmak için plastik aksamı arka cama kadar dikkatli bir şekilde araladım, tırnaklıdır dikkat et. 3- motor karşında 4- üç adet vidası var sök. 5-motoru elinin geçebileceği kadar bir yer var oradan motoru al jaklarını çek. 6- Motorun içini aç, motoru çıkart motorun altında iki iletken kablo var onu temizle ve üzerine izolabant çek. 7- dişlileri kontrol et hepsi sağlamsa eski gres yağlarını temizle, yeni gres yağını dişlilere koy. Bu işlemler bittikten sonra aynı şekilde mekanizmayı kapat. elektrik jaklarını tak ve kontrol et. büyük ihtimalle operasyon tamamdır. sonraki adımları biliyorsun, nasıl söktüysen geri tak