Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim kangoo nun koltuk yatırma kollarını alıyosunuz 10 tlye almıştım tanesini biraz işçilik istio basit ama birebir aynısı oluyor. Şu an çok memnunum taş gibi oldular
Kardeşim kangoo nun koltuk yatırma kollarını alıyosunuz 10 tlye almıştım tanesini biraz işçilik istio basit ama birebir aynısı oluyor. Şu an çok memnunum taş gibi oldular
Bana da bir tane yatırma kolu lazım 99 model için. Diğeri yukarı çekince elimizde kaldı. Parçacılarda bulamadım ben. Gören, duyan, bilen bi yardımcı olsa Ankara dan.
Bana da bir tane yatırma kolu lazım 99 model için. Diğeri yukarı çekince elimizde kaldı. Parçacılarda bulamadım ben. Gören, duyan, bilen bi yardımcı olsa Ankara dan.
Üstad zaten ben göz gezdirmeye bile gerek kalmadan yerine başka bir kol kullanıyorum. Benim aradığım orjinal koldu. Çıkma yada aynısının varsa yan sanayisi şeklinde olanı bilmem anlatabildimmi.
Üstad zaten ben göz gezdirmeye bile gerek kalmadan yerine başka bir kol kullanıyorum. Benim aradığım orjinal koldu. Çıkma yada aynısının varsa yan sanayisi şeklinde olanı bilmem anlatabildimmi.
Arkadaşlar konuyu baştan sona okudum koyduğunuz resimlerede baktım ancak benim aracımla farklı olan resimler aracım 98 model koltuk yatırma kolu lazım resminide çektim yenice bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kırıkkalede bulunuyorum ancak bu parçayı bulamadım ankarada bu parçayı kesin bulabileceğim bir yer varsa gidebilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Bende çok aradım mersin adana ankara ama bulamadım sonra abim nasıl bulduysa buldu servisten 45 tl karşılıgında almış bence çok takma servisten orjinal al yoksa kafayı ciziyor insan tavsiye sadece